Game on, fools
Kažkas dar perka xbone po MS bajerių?
Aisku kad perka tik nesakyk kad pasiulysi geriau Zony pirkt
Tai ant PS4 greit jau bus vienas kitas žaidimas, o šitas net nežinau ką turi gero Muziqaz gi toks priekabus, tai kaip jis žaist 720p 30fps
Kažkas išvis šitos kartos konsoles pirko?
Kuo konsolė geriau už naują galingą PC?
Girdėjau pirko kažkas Šiaip vien remasteriai eina kol kas nuo PS3 MGS nebe exclusive, FFXV manau irgi ant steamo paleis. Konami gi labai džiaugiasi pardavimais ant PC
Tai Lietuvoj gal ir nepirks, uzsienyje jas kiek skaiciau smagiai perka… Vat kad ta konsole sudo verta palyginus su pc cia jau kita sneka
Nu šiaip kainuoja pigiai, tai ir perka. Bet ir matosi dėl ko pigiai kainuoja Praeitos kartos konsolės buvo brangesnės, PS3 iš vis ar tik ne 600$ buvo, kai PS4 tik 400$, bet ir grafiškai tada pamenu nerealu buvo, o dabar nuo pradžių jau atsilikimas O kuo kosnolė geriau už naują galingą PC? Tai kaina turbūt Kai steam yra, tai patogumas nuplaukia kažkur, steam kur kas geriau viskas išpildyta.
Po ms bejerių, kas per bajeriai?
Turbut turejo omenyje rezoliucija, kad yra 900 arba 720p, nes likusi grafine dalis yra skirta Kinectui palaikyti, bei nuolatini online reikalavima, ir naudotu zaidimu pardavimus dabar daugelis is tu bajeriu jau panaikinti, bet reputacija kazi ar pagerejo bet kokiu atveju - dabartine console < PC bet kokiu atveju, jau nekalbant apie milziniska piratine bendruomene, kuri irgi savotiskai atnesa naudos zaidimu kurejams
Troll mission complete Nusipirkau kontroleri masiniskiems PC zaidimams lost. Jus tikrai pagalvojot, kad as turedamas du kompus, kuriu abu gali belekoki zaidima siandienini(neskaitant ubisoft) varyti aplink 120fps, pirksiu konsole Mano zaidimu kampelis yra mano kambarys, sedziu(guliu) lovoje kai losiu. kontrolerio laido ilgis apie 3 metrai. O kas nustebino labiausiai tai kontrolerio ergonomika. PS3 kontroleris jautesi, kad kontroleri rankoje laikai. Sitas tai kaip mano rankoms specialiai pritaikytas. Dabar zaidziu Dirt 2(I know, I know), tai kontrolerio vibracijos ne tik isijungia kai atsitrenki kur, bet ir per begiu perjungima ar red line’inima. Ir ta vibracija skirtinga yra. Jei koks radas apgadintas vienoje puseje yra, tai vibruoja tik toje puseje berods. Nu vienu zodziu, kazkaip keista, kad PC zaidimas atgamina vibracijas kontroleryje taip detaliai. So, game on, fools
Taip ir maniau, kad controlleris Neįsivaizduoju žaidimo be jo dabar. Nu neskaitant rts ir fps.
Reiktų nusipirkti ir man, tik xdėžės nelipo niekad rankose, reikės ieškoti ko nors panašaus į ps džoistiką.
Reiks ir man matyt naujo kontrolerio, kai kurie nauji geimai nebeatpažįsta senolio logic3
Pas mane prie PC guli xbox360 valdiklis. geras dalykas. Nuo PS3 skiriasi. Gal net malonesnis rankai. Tenka pripažinti. Bet jis naujas/ nesudrožtas iki negalėjimo. PS2 pulteliai daug ištvermingesni buvo. Ir daugiau žaidžiau ir nė veino nesudrožiau. PS3 jau antras į pabaigą eina.
Xbox irgi turiu, turbūt vienas geriausių pirkinių(dovanų) ever Bet kiek kartų jis kritęs
o jie bevieliai eina kaip ir konsoleje? kokia kaina mazdaug galima gauti? nes po kolkas naudojaui tik acmes kontroleri ir pirkau ji del kazkokio naikintuvu zaidimo, daugiau niekam neprireike
Pas mane laidinis. Laidas ten gal 3 metrų pas jį. Kainavo ~90lt.