Galit mane pasveikint!!!

Galit mane pasveikint!!!

Shiandien buvau in "KEMI",- tikrinaus vazhiuokle…Pavargęs(Geriau jau neboochiau)

OptimistasMirkt

Juokiasi Sveikinu!

tai pasveikinkit ir mane nes nusiploviau savo mashinaCha chaCha chaCha chaKietas

ir Tave sveikiname!!!Gerai

Sviajkinu. Ash irgi taip buvau padares priesh pora dienu- be reikalo 12 litu ishleidau(chia del vazhiuokles)Nežinau Galit bandyt atspet kiek…

Turejau omeny- nafk plaut, jei vistiek i lauzhyna…(nors efektas nuplovus drystu pastebet- ogogo…)

na manau 1500ltTaip uz visa remonta

Zhaviuosi tamystos izhvalgumu ir sugebejimu atspeti kainas… pagarba.Taip

O tai kas cia jau taip blogai pas tave,kad tokios kainos?
beje Kemi kainas dar turbut is 2dalint reiketu,kad realias gauti Nekaltas
ano patikrino-sako viskas OK!
Tai kolkas ramu…tfutfutfu

As savo irgi tikrinau,vakar Kemi,tai tik sakes selinblokas isplyses ir viskas.

Galiu pavardint…:
Priekiniai amortikai(abudu) - OUT!
Priekiniai apatiniai sharnyrai (abudu) - OUT!
Priekine ishorinio pusashio sharnyro apsaugine guma (deshine)-OUT!
Stabilizatoriaus ishorines gumos(ai- tas tai px.)
Prieky- kaladeles(abidvi) - OUT!
Rankinio stabdzhio galinio troso dalis (abidvi) - OUT!
Galiniai amortikai (abudu) - OUT!
Galines spyruokles(abidvi) - OUT! (pastarosios yra sutrupejusios ir net susinerusios. Kodel nieko nepastebejau ir kodel dar gyvas esu - net pats neikertu…) Kietas
Grazhu ne?

bijau kad grozio cia jau nedaug…
gaila taves ir tavo masiniuko

Prieš tai tikriausiai arkliais traukiamu vežimu važinėjai jeigu važiuoklės nėra, o tu važiuoji ir nejautiCha cha

nu tai sveikinuLabasGirtas

patinka gyventi iliuziju pasaulyje, kad rasai "geriau jau nebuciau"? gal vistik geriau zinoti ir remontuotis, negu prisitrenkti. nors cia gal kaip kam.

p.s. sveikinu suzinojus, ko nezinojai. siuo atveju tas tikrai nekenkia.

Ir kas tau šovė į galvą į KEMI važiuoti??? Ten neapsiūlė tau pasikeisti oro gaiviklį dar prie to paties?

nemanau,kad tai bloga ideja…Pasitikrint visada butina.as tikrinaus per akcija ir KEMI,tikrinau ir Kalvariju g. ir pas pazistama meistra.
Apie kainas jau kita kalba.

Vienas dalykas pas pažystamą ir per akciją. Kitas dalykas, kai pažystamo neturi. Va tada ir gaunasi krūva bereikalingų darbų su oro gaiviklio keitimu. Man KMI’je irgi norėjo pripaišyti daugybę nesamonių. Kai reikėjo tik šarnyrą pasikeisti (TA nurodymas toks buvo).