Gali padėti sugalvoti reklaminį šūkį konditerijos gaminių įmonei?
Sveiki.
Arteja Kaledos ir man reikia sugalvoti kazkokia reklamine kampanija imonei gaminanciai tortus, skruzdelynus etc… Ymone ne didmiesty, produktu po parduotuves neplatina, pardavineja tik vietoje. Taigi ir biudzetas ne milijoninis. Taigi ir reklama ne Lietuvos mastu.
Galvojam gal reiktu kokia reklamuke isspausdint ant lapuku ir tuos lapukus ismetyti po pasto dezutes… Tam reiktu kokio nors ysimintino reklaminio shukio. Tai va ir galvoju, gal galvotas jaunimas galetu padeti? Zinau kad sitam klube gyvena daug galvotu zmogeliuku
Taigi padekit, jei nesunku.
Savaime aisku, kad originalios minties savininkas per Kaledas neliks be didelio ir skanaus torto. Na jei tas gerietis gyvens per toli, kad galetu gauti MUSU ymones torta, del skanumo negalesiu garantuoti, bet del dydzio - laisvai!
saldu kas skanu… o skanu kas saldu…
i storuma!
Jei tu panashus i vaika, valgyt tortus visalaika ne ne…
Reikia kazhko subtilaus…
Valgo tortus teta Zose
Kemsha sausainius Antose
Valgo jos ir shakochius
Bei skaniausius meduolius!
[quote]Subtilumo nerasta
[/quote]
…kada paskutini karta…valgete torta?
Gyveno karta tortas
Bet ne pomidoras
Susivirskino tortas
Sukiuzo pomidoras
Tu an dietu skersa dek 10 tortu tu suesk
Nusipirk is musu torta ir sugrusk ji kam i morda
Tu is musu pirki torta, valgyk ir vaziuok i morga
Prasau nupirkit torta, neturiu kuo uz elektra moket
Nupirkit torta, 1lt atteks vaiku namams
BongoMan geriausi
BongoMan ejk tu shikt kaip prajuokinai
Tortuotos kaledos-geros kaledos
xa-xa
yegele
Man va shitas labiausiai patiko
Taj jau tikriausiai reklamos agentu reikes man dirbt
shitas tikraj geriausias
Visada zmogus buna susikaustes ir labai susikaustes,bet nuo visu problemu pabegti ir atpalaiduoti nors trumpam gali tik skanus torto gabalelis!
pries menesi, per drauges gimtadieni
Pavargote nuo kaimisku darbu? Atsibodo kasdien ryta vakara serti gyvulius? Karve ykyriai baubia? Arklys is jusu zvengia? Nupirkite jiems torta ir rupesciai isnyks…