Gal yr ideju, kaip istiklinus balkona po balkono atrama esancia anga \"uzpildyti ar uzmuryti\"

Gal yr ideju, kaip istiklinus balkona po balkono atrama esancia anga "uzpildyti ar uzmuryti"

tai va: stiklinuosi balkona , bet firmele, kurioj langus uzsakiau nedaro situ darbu. tai ir mastau , kaip man ta anga uzpildyt ar uzbetonuot. Gal kam teko tai daryt ar siaip ideju turit; kokias medziagas naudot, ar samdyt, ar paciam daryt, ar muryt po langu sudejimo ar pries, ir kaip padaryt , kad is isores gerai atrodytu, nes aukstas tai ne 1 ar 2 tai kaip ir ner galimybes is isores dailint?

irgi įstiklink…Juokiasi

Aš dariau taip-išsilanksčiau iš skardos tipo stogelį(panašiai kaip palangė),po juo dėjau medžio tąšelius ir visą tą komplektą reikiamais ilgiais grūdau į tą tarpą balkono apačioje.Kadangi ten vistiek lieka tarpeliai,tai purškiau makroflex’o,kuris visą ta kombinaciją gerai prispaudė,neduodamas skardai išsitraukti lauk.Manau aišku,kad skarda reikalinga tam,kad vanduo netekėtų vidun.Visa tai dariau jau po įstiklinimo,tačiau manau,kad patogiau visa tai daryti prieš,tai iš išorės dar gali pataisyti ką nors.

O kaip vaizdas is isores ir kaip del silumos - ar neprapucia vejas?

Vėjui nėra kur prapūsti.Na o vaizdas,tai įsivaizduok apskardintą palangę,panašiai ir čia.Kadangi gyvenu aukštai,tai net nesimato.Tačiau yra vienas minusas,lyjant stipriam lietui,į skardą barbenimas kaip reikiant girdimas,bet man tai netrukdo,tačiau atkreipiu į tai dėmesį.Ir dar vienas dalykas,kurį teko taisyti,tai užsandarinus visus plyšius,labai pradeda rasoti stiklai atšąlus orams.Taigi teko į rėmą įstatyti ištraukiamą ventiliatorių,bet kadangi rėmai pakankamo pločio,tai jam radau vietos.Pats ventiliatorius 96mm skersmens.

na dekui uz paatrima Eag. Teks bandyt. Bet va nzn , ar pavyks paciam taip sutvarkyt. gal kas bandet samdyt profus tokiam darbeliui: koks buvo ju sprendimas, kokia kaina, koks sandarumas?

plastikiniu siferiu bet kokios spalvos rasiTaip