Gal turit literaturos ir
kas ten parasyta ?"| ar valit sitas tavo motociklas ? kokia kubatura ar kyla ont rato ?
Panonia. Cia nevazineja takiais mataciklais.
O geras, P’anonija turejau vaikysteje, su draugu slapcia nuo tevu nupirke buvom ir be teisiu matalinom gal koki pusmeti pakol neuzknojom i stovincia maske
Draugelis turejo mobeda panonia, tai trauke dvigubai geriau nei mano delta
as apie moca, berods 250 cm3 buvo
Kokios literaturos tikiesi rasti apie ja?
Aš noriu rast kokį žinyną 250cc 1964m,nes tokia durna problema yra,šalta vedasi iš pusės apsisukimo,traukia gerai,rida tik 3000km,bet ilgai stovėjusi ir kai užkaista užgesta ir nenori kurtis(šaudo per dūsles),o atšalus vel susitvarko,tai galit patart ?
kiek nori uz ta panonija?
Kad pats da nespėjau pasidžiaugt,o be to beveik tokia pat tik 70m ir ne su tokia gražia liulka yr autogide neblogam stovyje (kažkur Vilniuje) ir prašo nedaug 1200Lt berods ir dokus turi
uz 1200 tai jis nezinau kam ja parduos. joms daliu ner
Galima gaut tų dalių,nes vien varikliui daug kas tinka 250ccJawos be kita ko Tūlai turistui daug sunkiau dalių gaut,o Pannonija turi nostalginę vertę
Degima reguliuok, jeigu saudo, tai lygtais pavelyvink ;]
kolchida: turiu irgi panonia, gal zinai kur rasti stumokli, ziedus ar cilindra?
Taigi,cilindrą su žiedais įmanoma gauti Kauno Aleksoto turguje pas tokį Petrą,o šiaip aš esu nusipirkęs “donorą”,kad ir panašus variantas yra autogide. Yra ir dabar puvėkas uz 200 lt