Gal kas žino vaistą?

Gal kas žino vaistą?

Paklausyk Space pasitikrink vamzdelius ir pasikeisk tada gumas. Gal tai pades

Uzvaryk hermetiko ir viskas bus gerai,juk dabar gali rasti ivairiausiu sandarinimo priemoniuGerai

Uzhpurkshk Makrofleksu :wink:

Ostapai, pabandyk isvalyti vamzdelius, per kuriuos vanduo nuteka is liuko - gali buti uzsikimsusios (is viso ju yra 4, kiekvienoje kebulo stoikeje). Gal pades. Gali net pabandyti is puoduko ipilti vandens i atydaryta liuka (sone) - jei viskas OK, tai pamatysi vandeni po masina po keliu sekundziu. Jeigu po masinos vandens nera - teks valyti (ilgas ir uzknisantis darbas)

Jei pas tave gamiklinis metalinis liukas tai kalti tik uzsikise vamzdeliai. Kaip Albert ir minejo jie yra 4. Pas mane yra nuplises ant liuko mazdaug 10-15cm ilgio gumos gabalas, bet liukas neleidzia. Buvo prdejes leisti, bet isvaliau vamzdelius ir viskas zjb.
Tik dabas tai tikrai uzs****ntis nes reikia ir ilgos vielos kuri butu ir kieta ir lanksti.
Jei vamzdeliai svarus tai gali vaziuoti su praviru liuku ir vanduo nebegs i vidu. Šypsena

UžvirinkŠypsena

Jei liukas gamyklinis, tai kažin ar ka padarysi, o jei Igoris garaže su svarke išpjovė, tada visai šųdas.Gali bandyt keisti sandarinimo gumas, daugiau priemonių kaip ir neateina į galvą

Liukas gamyklinis. na turbūt reikės ieškot geresnių gumų, bet kažin ar kas parduos tik gumas be liuko, nes neturės, kur liuko paskui dėt.

maceu apklijuota su izoliacija …

2 ostapas:
O tu mažiau suk sau galva, turės tą liuka kur padėt ar ne,tiesiog pabandyk.Jei norės parduoti, tai ir parduos.Aš pac 2 mašinas dalimis pardaviau,ir žinau, kad jeigu kam nors ko reikia, tai ai, px, pirk tu nors ir vieną varžtelį.Pavyzdžiui, šiandien pardaviau sulanxtytą Mazdos kapota už 50 lt.Niekad nežinai, kam ko reikia ir kas ką turi.Bandyti visada verta

turiu Omegą 89 metu, jau daugmaž viską patvarkiau per du metus, bet tik vieno dalyko negaliu sudoroti Blogai- per liuką, jei gerokai palyja, kapsi vanduo - tiesiai ant nosies Kietas.
Bandžiau ir latakus valyti ir gumas purkšti, bet nepadeda. Kas žinot kokį vaistą? Užknisa

va taip jam bus ne tik po Leedso bet ir po sezono Gerai

:D:D:D yes yes yes :D:D:D prashom prashom prashom :D:D:D Taip Taip Taip ash nieko priesh Ne Ne Ne:D:D:D

Taip ir norisi ji pabuciuoti…

Labas Labas Labas

Kietas