Gal kas vaikštote į dresūrą pas I.Avtušką? Prie Jovarėlio Vilniuje.

Gal kas vaikštote į dresūrą pas I.Avtušką? Prie Jovarėlio Vilniuje.

Butu idomu suzinoti, kaip0 ten ir kas, o gal kas nors girdejote apie sita dresuotoja?
AciuAš nekaltas

Ash vaikshtau, tik ne dresuoti shuni, o shiaip pavaikshiotŠypsena Su zhmonem pabendrautiŠypsena Tik ne labai supratau kas tave duomina??? Ash ten bunu kiekviena sheshtadieni, sekmadieni nuo 10 val.ryto, ishskyrus tu savaitgaliu, kai paroda yraCha cha
Jeigu mano duomenis ne paseno tai pas Igori dresuote kainuoja 150 Lt per menesi, labai daug shunu vaikshto, tai, kad yra keleta grupiu, nuo pradines iki tu kurie jau varzhybom roshesi.
Ankschiau tai buvo broliu Avtushko aikshtele, bet priesh mazhd. 3 metus jie ishsiskire ir dabar Igoris liko prie Jovarelio, o Viktoras uzhsiimineja Lazdinose. Ir dar prie “Jovarelio” kiekviena savaitgali vyksta Jaunuju vedliu uzhsiemimai, (ir ne tik jaunujuCha cha)

Girdejau kad neblogas dresuotojas, noreciau nuvesti savo suni parodyti ir pabandyti, kas ten gaunasi. O ko jis gero ten moko?( apsauga,agility ar dar kas?) Mirkt

Agility jisai ne mokaLiūdna Bendras paklusnumas, apsauga, (tik uzh apsauga atskiras mokejimas), ruoshia ekzamenui, psichikos testui. Ash irgi, kiek suprantu, kad neblogas dresuotojas, tie kurie vaikshto patenkintiŠypsena O tu ka kazhkur netoli gyveni?

Reikes pabandyti nueiti, o siaip sia savaite keliuosi gyventi i Santariskes. O kada tiksliai ten vyksta uzsiemimai?

Tikrai zhinau, kad sheshtadieni ir sekmadieni nuo 10 val. ryto tikrai buna, man atrodo, kad gal ir ankschiau, bet tiksliai ne zhinau, ir rodos dar kazhkada darbo dienomis buna…
Bet savaitgaliais tai tikraiLiežuvis

gal pries kelis metus, vedziau ten savo suni(dobermana) pas Avtuska…tai mokiau suni, bendro paklusnumo (IPO), tai neesu nusivyles…komandas tikrai gerai ishmokom, nors nebuvo ten kazko sunkau, aisku pati pradzia nera lengva, bet po to ir pats gali dresuot ishvedes suni pasivaikscioti…siap jei kisene ishgali, tikrai galima vesti pas avtuska!

Ir aš apie Avtušką girdėjau gerų atsiliepimų, teko ir šiek tiek pabendrauti. Kaip ten bebūtų, pirma reikia bendro paklusnumo kursą praeiti, o tik tada jau galvoti apie Agility ar apsaugą. Taip kad pirmynTaip

Brangieji, kalbedami apie Avtushka turekit omeny, kad yra du broliai Avtushkos: Igoris ir Viktoras. Abu jie dresuotojai ir puikiai ismano savo darba. Abieju mokyti sunys puikiai valdomi. Su Igoriu dar nebuvau susidurusi, girdejau tik teigiamus atsiliepimus apie ji. O pas Viktora patys dirbam ir geresnio dresutojo tikrai nenorim!!!

Tai, kad ash jau ir pasakiau, kad jie dviesia ankschiau dirbo, o paskui ishsiskireLiūdna

kas tas agility

Aš nekaltasTu ka rimtai nezhinai, ar tik juokauji? Agility, tai shuni vykrumo varzhybosLiežuvis

Turesiu omeny Taip

Mano dalmatiną Igoris išmokė pasklusnumo. Cha cha

Garbingas karinis laipsnis neleidžia?

Jei domina agility kreipkis i Rita, ji Vilniuje 1ni,5ni veda treniruotes Belmonto manieze. Jos tel.861416387. To bordo - pas Igori sunu nedresavau, bet kiek girdejau, jis zino ka daro ir daro gerai Gerai Taip. Manau, kad neapsiriktum Taip.

Taruti, tu paziurek data kada domejosi del agility Mirkt

Taipgeras dresuotojas

Ups, kartais tikrai verta paziureti data Juokiasi Girtas Drovus Drovus