Gal kas turi statistika apie labiausiai vagiamas masinas?

Gal kas turi statistika apie labiausiai vagiamas masinas?

Gal kas turi statistika apie labiausiai vagiamas masinas?

Idomus klausimas…
Bijai nusipirkti labiausiai vogiama masina? Cha cha

AHA

Siaip manau visada vogiamiausios buvo Audi,Vw,Bmw ir Mercedes…
Gal kas ir pasikeite … Nekaltas Nekaltas Nekaltas

Nors chren cia ka parisi. Draugelis nusipirko Vectra 90 m. dar su perbreztu sonu(tyciniu matyt budu - su raktu kokiu ar varztu), Tai blemba ir ne menesio nepavazinejo - nuvare,dar ispirkos prase,bet jam pasirode per daug,nes uz ta Vectra tik 3000lt mokejo. Arba vienos paneles sukriosusia Jetta 85 nukniso. Ir kur cia statistika?

buvo ir mazda 626 i 1 vieta papuolusi, o kibirus dabar vagia tam , kad nutemptu gera masina.

paskutiniuoju laikotarpiu vogiamiausi automobilai yra sie:audi a4,a6;nauji wv;bei toyota dzipai-ypatingai land cruiser.

VW Passat nuo 88 l.eina aktyviai Šypsena bent jau pas mumis miestely ir Audi gan populiari, sheip labaiausia vvagiamos vokishkos mashinos manau

Sako kad citroen maziausia vogiama o pagal spalva einamiausios raudonos - nemegiamaiausios geltona - isvada jei geltonas citroenas nevox simta metu [ne asmenine patiertis]

Uzeik i VKP saita,ten turetu buti statistika.O seip apitiksliai VW (visu metu,bet daugiau nuo 90),AUDI,kaip ne keista Opel,Mazda,Mercedes,o kiti nezimei,nors buna ir ZAZ vagia,bet tai ne tendencija o atskiri atvejai.Pirk Hiundai,Kia,Fiat-sio atveju ,jie nevagiami,tiks.
Bet geriau pirk ta, kas patinka,imontuok patikima apsaugos sistema.Gera signalizacija,plius papildomas imobilaizeris,plius keli slapukai,dubliota sirena.Plius garantija is firmos-tai jei ir viks nemalonumas,bus kam pareikst pretenzijas.