Gal kas i koncerta 04-26?
ne, bet is esmes idomumo delei visai nueiciau
O kas čia toks? Tipo tas kažkoks james blunt?
nueiciau, bet aj…
james blunt dar į pampersus kakojo kai šitas jau buvo įžymus
iglesijas?
Tai blemba parašykit kas čia toks nes ch** pariši
čia tipo chebra renki? žiūriu,kad labai daug koncertų prastų ir labai gerų (DM) į gegužę sulaukia
nepatinka, tai ko is viso savo prasmirdusia subine cia kisat? cia buvo skirta tam, kuriems sis atlikejas patinka. Dejau as ant tu DM!
o čia kažkas blogo apie jį kažką parašė?
O ką Tu dėjai ant DM?
praeitam buvau į šitą jei reikės šliaušte nušliaušiu
as irgi i jo koncerta noreciau. o seip lb krutai atrodo kai apsimetama, kad nepazystama pop zvaigzdziu
tai visgi, kas cia toks?
enrique iglesias
Aš į jo koncertą tikrai neisiu, bet laikausi nuomonės, kad gerai, kad bent kažkas atvažiuoja į mūsų Lietuvėlę.
as nesuprantu zmoniu, kurie reikia nereikia kisa savo nuomone. jeigu nepatinka, tai is viso praleisk pro akis. Tarkim man gal nepatinka DM, nors juos daug kas dievina, tai ka, man db eiti, kai tik kas nors ides ju nuotrauka, ir rasineti nesamones ir pan? absurdas kazkoks! nesuprantu, is kur tiek pykcio ir noro vienas kitam igelti.
Malgorzata, kai neturiu ka deti tai ir dedu, jei tureciau, butu gaila, nemanai?
zinai, Gu, kaip tau DM geras koncertas, taip kazkam gali geras pasirodyti ir Edmundo Kucinsko koncertas. Kiek zmoniu, tiek nuomoniu, pomegiu. Tikrai, mazute, tavo DM nera dievai kazkokie, na nebent tau paciai. Be to, paliksiu tuos DM ramybeje, juk jie cia niekuo deti. Gerbiu legendines grupes ir nedrisciau pasakyti, kad jos meslas.