Gal kas gali papasakot apie Graikija arba Izraeli? Ar verta ten keliaut?
Ar verta keliaut?? Ka butinai reikia pamatyt?
na apie Izraeli negaliu daug ka pasakyti, buvau tik Jeruzaleje ir taik tik 3 dienas, taip kad negaliu kazko patart ipatingo, bet apie Graikija tai …
nemanau kad uztektu metu viskam kas pamatyti i ka yra ziureti Graikijoje taigi tavo klausimas labai jau abstraktus - kiekvienas miestas su savo ilga istorija, daugum salu ispudingos ir kupinos idomybiu taip kad …
as turiu omenyje pagrindines vietas. Tai pats suprantu, kad visko aplankyti nera imanoma Bet jei nuvykt i viena ar kita miesta,tai ka reiketu butinai aplankyt
As buvau Atenuose. Tai buvo beveik 6 dienu isvyka.
Bet ne tame esme. O va galiu tau pasakyti, kad tai meistas kuris traukia atgal, dabar as ir vel noriu pasivaiksioti tomis gatvelemis, pasivazineti metro, nuvaziuoti i salai esanti uosta Pireus .
Atvaziavus pirma kartasiek tiek taip mh…na ir ka siukles, atrodo jokio ispudzio, bet zinai pasiziuriu fotkes prisimenu, ir noriu…
Gal ne visai atsakiau i tavo klausima.
Apie sali tu pasiskaityti gali. Tau paciam spresti, bet jeigu del vertejimo Graikija (Butent Atenai ir aplinkui esancios salos (1 dienos ekskursija per visas perplauki ir berods ar tai 50 ar tai 70 EUR kaina)…
Del pinigu planuok ~ 100 eur dienai…kai lieka tai smagu juos parsivezti atgal…
Bet vel neaisku ka jus veiksite jums gal ir 20 eur uzteks
tai tiek… jeigu ko reikes konkreciai apie Atenus gali klausti butinai atsakysiu!
IKI
Dekui O siaip as labai noriu i Graikija, ypac i Atenus Na nzn gal kada pavyks aplankyti… O siaip nebuvo problemu bendraujant, angliskai gerai zmones kalba?? Ar reikia, bet kazka moketi graiku kalba?
nea viskas gerai su ju anglu
nes daug turistu is viso pasaulio
aisku ta anglu kalba silpnoka, taciau… susikalbeti galima…
che che vadinas veltui graiku kalba mokaus Bet siaip ne, man patinka viskas, kas su Graikija susije: kultura, kalba, paprociai O siaip brangu ten? Na kavinese, parduotuvese, siaip suvenyrai? Zmones daugiski?
Beja, dekui uz informavima Linksmu svenciu