Gal jau tikrai laikas?


Gal jau tikrai laikas?

Gal jau tikrai laikas įsirengti saulės elektrinę? Kas nesuprato, tai čia rytojaus valandinė elektros kaina Lietuvai biržoje.

Cha cha…as jau noriu tos elektrines, kad ir siandien, bet speju jau su norais paveluota. Kai paskelbs sausi lyg nauja kvietima, tai norinciu bus kosmosas Liūdnas. Na bet reiks rasyti, gal paeis… P.S. bandysiu 10kv ant stogo prasyt.

siulyciau daryt is pradziu mazesnes galios, tik invertoriu iskart imk, kad 10kw butu

Jei dėl tų bajerių, kai beveik visi 10kW prašę buvo pastatyti į rezervą(bet paskui vistiek davė), tai gal… Bet jei dabar prašysi tik, kaip pvz. 7kW (7x323 - 2261), vėliau dar 3kW, tai antru etapu be inverterio jau gausi tik 241 už kW, t.y. 723. 3230 (max parama)-2261-723 gaunasi, kad 246 eurus praloši.

Tai taip, daugiau sansu butu gaut imant maziau kw…bet bl ten vel poto zaidimo:salygos, pazymos ir t.t.ir t.t. Jei lemta bus, tai bus Šypsena. P.S. stogo slaitas 4.5x20m (su 20 laipsniu) i pietu puse, esamas ivadas 12kw galios…geros darbines salygos butu SE.

nu pralosi 250euru, bet daugiau sansu gaut ta parama isvis, nei iskart pist 10kw, ypac kai visi labai uzsinorejo ir nieko negaut Juokiasi bet px nebus jokiu popierizmu papildomu Cha cha

Jei eiti ant max, aš rinkčiausi APVA’i pildyti 9,9kW prašymą.