Gabija:)

Gabija:)

stai kokia mano mazyle beveik 2 men. Linksmybės

Kokia rusti veido israiska Cha cha

rimtuolė Apkabinimas

Šypsena)lelyte

kaži apie ką mąsto ,plaukučiai netrumpi,kaip ir mano lelkos

tie miniatiuriniai leliukai tokie faini Girtas bet tokio pastoviai namie turet nenoreciau Tūsasdaug vargo Apsvaigęs

Nu, po kokiu 10 metu kas trecia nepilnamete Lietuvoje bus Gabija, Kamile arba Gabriele… 79-80 metais kas ketvirta krikstijama buvo Kristina… Isradinga tauta… Juokiasi

oi,savo vaika galesi kad ir kokia Bezabrazija pavadint.Ko cia kisies ir nuodus spjaudai?

rechka, o kuri tauta isradinga?

ElenaRagana, man Iliuminiscencija daug grazesnis vardas. Tūsas Bezabrazija, beje, daug fainesnis vardas, negu Gabija… Ir bent jau busiu rami, kad klaseje, greta sesiu-septyniu Gabiju mano Bezabrazija bus vienintele… MyliuE-mar, isradinga yra meksikonu tauta, mergaites jie vadina Marijomis Chose, o berniukus Chose Marijomis… Juokiasi

cia tipo kaip pavyzdys?

Ignoruoju

rechka kai turesi savo vaiku tai ir varda isrinksikoki tik nori Taip niu mano nuomone tokie vardai kaip Kajetona arba Čiovyda ir t.t.yra nesamoningi vardai Taip

Kaja,beje,visai grazus vardas,IMHO MirktKajetanos sutrumpinimas Mirkt

mano dukros darzelio grupeje 2 Gabijos ir 2 Evelinos Nekaltas

kazkada buvo madingos Birutes,Genutes,Aldonos ir Vandutes.Jau nekalbu apie Petriukus ir Joniukus.Nieko cia keisto,kad uzbanguoja keliu vardu mada.Jei tevams taip gerai,tai kam peikti toki ju pasirinkima?Kaip jiems grazu,jei atrodo,kad toks vardas l.tinka vaikui,taip ir gerai.Tie originalus vardai,tokie kaip Versavija,Otelija,Armanda…nori nenori-keistai skamba,ir del vardu grozio dar galima butu pasigincyti…Pvz man grazus Salomeja,Agota,Emanuele…

o as tai laukiu ikvepiancio tautos, kurios nariai sumaniai parenka savo vaikams vardus, pavadinimo Nekaltas

Koks susimaste zmogutis Šypsena Kaip kitaip nors ir mazas vaikeliukas, bet ir jis turi zinoti kada reikalauti valgyti Niam niam, kada laiku pravirkti Žliumbia, kada pamiegoti Miegantis, o svarbiausia reikia dar ir augti Taip Cia tik mum dideliem atrodo, kad buti kudikeliu labai paprasta MirktMielas vaikelis Apkabinimas

cia ,kad kvailu debatu nebutu,pirma: sis vardas atejo kartu su mazyle,antra: teveliams patinka senos Lietuviskos tradicijos ir Lietuviski vardai ,trecia: del skonio - nesigincijama… ketvirta: ne tiek daug tu Gabiju , kaip jums cia atrodo… va… Mirkt