Frankfurtas
Kelioms dienoms buvau nusokes i Frankfurta (prie Maino, savaime suprantama). Nors tai miestas ne is didziuju (na bent lyginant su Londonu ar Paryzium), bet idomiu dalyku ten netruksta. Cia vaizdas is pagrindines shoppingo gatves link dangoraiziu kvartalo.
Nevisai vokishkai tradicinis,“posh” tipo miestas.Vienas is svarbesniu finansiniu centru EU-uztenka pamineti,kad cia isikure Deutche Bank world headquaters,viena is pagrindiniu pasaulio stock exchange-Deutche Borse ir tt.Labai siuolaikishkas,ispudingu pastatu nestokojantis miestelis.P.S. tikiuosi jame vel apsilankyti ateinancia vasara
Bet ot, grazi nuotrauka
he,o medziai beveik kaip prie carlsbergo daryklos kopenhagoj
Taip, miestas ispudingas. Nors populiacija vos per 650,000, bet tai globalines svarbos finansu ir verslo bei transporto centras, esnatis toje pacioje lygoje kaip Londonas,NYC ar Honkongas. Tokio tipo aukstuminis uzstatymas turbut nebudingas nei vienam kitam Europos miestui, dangoraiziai statomi be didesniu apribojimu visame mieste.
ziema visai kitaip atrodo nei vasara bet vistiek grazu uz menesio as ir vel ten busiu
grazu, itrauksiu i asmenini lankytinu miestu sarasa
Oi kaip graziai atrodo.Kaip kontrastingai atrodo tie dangoraiziai ir isgrysta gatvele
Siaip man visai patiko tenai …grazus miestas
Man fainiausias miestas kiek buves visur.