foto is konfos


foto is konfos

gal V.T. neuzpyks, kad foto cia paviesinau

“be galo keista, jog zmones padare nusikaltima, is to garbes troškimo nesusimastydami viesai išplatina irodymus, pasidaro sau (anti)reklama. Ta proga: akcija- moralinis mobflash’as:valdo.langas.lt/brakonierystes/PA261648.jpgnuotraukos turinys pakankamai aiskus (matyt is durnumo, kaip irodymus paliekant ir tarnybine kadro informacija), “didvyris” puikiai matyt ir siame “svogeriu kraste” netikiu, jog liks neatpazintas. Ar liks tinkamai ivertintas - jau kitas klausimas. Siuo metu si saugotina lasisazuvė nugalabyta pastaraji sestadieni, Neryje, ties Litexpo, masalas vobleris. v.”

Kur ta konfa ir kiek tas monstras svere, gal galima butu suzinot Cha cha?

Gaila…

panašu kad 25-30kg, spalio 26.

nesverta=paleista Blogai

a tai niekas nepazystat sito dedes?

su kilogramais aisku uzdauginai baubas…manau apie iki 20kg svers. Taipbet siaip tai afigiet galima,net cia Norvegijoj pas mus tai labai retas egzempliorius(turiu galvoje dydi) Vau!tik va beda ,kad sitas zmogelis nesusimasto pries imdamas namo tokias zuvis,kai sako Lietuva-lietuviams Piktas Kvankt?

Konferencijose buvo informacija kad uzbrakushino 42 kg. Piktas

Jeigu durnas tai jau visam laikui. Spininga sulauzyti ir i sikna ispirti tokiam zvejui.

ble koks terminatorius Baisus Baisus

neuždauginau nifiga. pas mus 15-25 tikrai nėra retas dalykas. dvidešimtinę ne vieną esu matęs. o čia geras patinas. pažiūrėk į jo storį. nu nebent bičas jį laikantis būtų 1,50m su kepure, bet nepanašu kad mažas.

“…imdamas zuvi zvejys buvo afekto busenoje…” advokato kalba teisme Juokiasibl teist reiketu tokius viesais darbais

Jis man kažkur matytas,blin…

bl… Piktas

jo, 6 menesius turetu rinkt tuscius bambalius upiu ir ezeru pakrantese!!! Taip Užsispyręs

pas lenkus butu - do tjurmi! Kiaulėpas mus bauda ir ne vieno tukstancio… Pavargęs

A baigsit cia vaziuoti ant vyruko. Jis tik parsinese namo zmonai ir vaikam parodyti. Po to parnese atgal ir paleido. Taip

Aj, tik nereikia cia, ciuvas aisku molis, bet kai verslinykai juroje simtais tokiu pritraukia ir nudubasina, niekam neidomu. PS, yra foto su lasisa pagauta nemune, praeito simtmecio, 60 kg Pavargęs