Fotiko LCD ekranas su šviesai neatspindinčia danga

Fotiko LCD ekranas su šviesai neatspindinčia danga

Turiu naują Olympus765,geras mėnuo ir LCD su ta danga jau susibraižė, įbrėžimų vietos nuo valymo plečiasi ir matyti blizgantis LCD pagrindinis stiklas.Tos dangos nusidėvėjimas labai gadiną bendrą vaizdą. Tai dabar ir galvoju, ar čia pas mane tokia h…ne ar ir dar kam taip yra buve,o gal aplamai keliata metų žmonės eksplotuoja ir neturėjo tokių bėdų?Iš garantinio nieko nepešiu, kaip matyti tas sluoksnis yra minkštas ,tai gal yra priemonių ji visai nuvalyti, gal kas turit kokių minčių?

Čia dienos anekdotas? Laimingas O fotiką iš celofaninio maišelio išėmei? LaimingasTas minkštas paviršius - tai įpakavimo elementas LaimingasNors pastebėjau, tautiečiai megsta (brangius) daiktus įpakuotus vartoti Laimingas - fotikas yra fotkinimui o ne saugojimui . O stiklas įbrėžimų nebijo.

Cha chaDDD

Na jus ir duodat ,visai mane už įdijotą laikot,kad neatskirčiau celofano plevelės nuo stiklo. Taip

turiu c-770 ta pati istorija. apie ta beda skaiciau ir rusijos tinklapiuose. kad tai celofanas nepanasu.

Tai tikrai neplevelė,dar išbandžiau su adata,už plevelės adatos viršūnė kibtu ,o čia lieka mikro įbrėžimas.labai keista kaip Olympus gali tokią huinę daryti.Belieka kažkaip tą sluoksnį visai nuvalyti,nušlifuoti iki stiklo.Dar reiks į garantini mėginti, įdomų jų nuomonę užgirsti .

as tai jau nekreipiu demesio, tiesiog nevalau ekrano, o tokia ch… pagamino ne olympus o kinieciai, belieka pasiguosti, kad fotikas bent jau man tikrai neblogas, o ekranas dar ne viskas

Na taip,dėl fotiko galimybių nėra nusiskundimų. Gerai