forza H
Džiaugsmas xboxeriams. Nerealiai geras žaidimas, tikriausiai vienas geriausių lenktynių per pastaruosius metus. Laisvas, gražus, didelis pasaulis, labai gera muzika, gerasis forzos valdymas ir nuostabūs automobiliai. Prie viso to, geras dirbtinis intelektas kompo vairuotojų, kurio dėka kiekvienos lenktynės žiauriai idomios. Ko daugiau reikia lenktynių žaidimui? Nuo nfs porsche laikų nieko tokio gero neesu matęs Super, rekomenduoju visiems
kaip matau pirma ispudi tau paliko gera. o kaip bus paskiau? idomu, ar po tais blizguciais pasiliko viskas tas pats, kas ir buvo senesnese dalyse?
na nevisai pirmą, nes jau praeiti baigiu. 3 dienas be perstojo žaidžiau blizgučių daug, bet gėrio negadina. Įdomu, ką laikai geriu senose dalyse. Man tai buvo valdymas pagrinde. Jis išliko. Visa kita - tik geriau. Forzos paprastos monotoniškos lenktynių trasos man budavo , tai ilgiau valandos nesugebėdavau žaisti
Praslydai sikart Starco su situo. Nes per velai patikrinau, mano kalte. Sekanti karta, banas bus ilgam uz piratavimo skelbimasi
O ar jis ką nors minėjo apie piratavimą?
muziqaz jau paronijokas. Šiaip kas pre-ordino gavo šį žaidimą porą dienų ankščiau išleidimo datos