Forumą atnaujino o IT klubas tyli?

O tai tipo kaip čia taip? Prisijungti nebegali niekas ar pensijoj? :smiley:

Kokios nuomonės, kokie palinkėjimai atnaujinimo komandai?
it klubas

1 Patinka

Man atrodo kad jau laikas būtų eiti į priekį, ir nustoti burbuliuoti :ok_hand::heart:

1 Patinka

Man atrodo reiktų įsiskaityti ir daryti išvadas. Dar nei vieno teigiamo posto po renovaciju, na neskaitant kelis klonus.

o tu matai šviesą tunelio gale?

prie ruso buvo geriau?

1 Patinka

Kiek laiko praėjo nuo paskutinio atbnaujinimo? 10 metų?

Beje, kur dienoraščiai dingo? :wink:

Nors aš už naujoves ir atnaujinimus, man asmeniškai senasis dizainas buvo praktiškesnis ir labiau patiko. Šiaip taip dar vienas vinis į bangos karstą. :upside_down_face:

Teisingai, reikia ir IT klubą išjudinti :wink:

Kas patiko labiau senoje versijoje? Kas patinka labiau naujoje?

Patiko kitu moderatoriu nesikisimas i diskusijas ir netrinimas komentaru. Patiko logiskas temu komentaru isdestymas pagal data, patiko kitu temu is kitu sub-forumu nebrukimas i akis. Patiko logiskos moderavimo funkcijos. Dar patiko, kad senas forumas zinojo, kad mano komentaras buvo paskutinis ir nezymejo tos temos, kaip naujai komentuotos po mano pacio komentaro.
O, jei tiesiai sviesiai: istryniai komentarus is vienos temos, be jokiu pasitarimu su kitais moderatoriais, juolab, kad komentarai tiesiog kritikuoja nauja dizaina ir stebisi kaita. Niekas tuose komentaruose nepazeidineja klubo/forumo taisykliu. Jei su tokiais savo issiknisinejimais manai, kad banga atgims, sekmes

2 Patinka

Esmė buvo, kad galima susirasti kas apie norimą dalyką rašyta anksčiau. Viso to neliko. Galėjo iš pagrindų keisti dizainą, bet sunaikinti visą archyvą… – nesąmonė!

2 Patinka

ka jus kausam bandot aiskint, pridare nesamoniu, poto klausia ka reikia tobulint, tobulinimas tik vienas, mest jus is darbo ir atnaujint senaja versija, o ne sita sudu kruva bandyt girt

1 Patinka

Panaikint privačias žinutes, tai čia kaip elektroninį paštą ištrint. Ar norėtumėt, Bangos adminai, taip atsikeliat vieną dieną ryte, fyst ir pašte nei vienos žinutės. BE IŠANKSTINIO PERSPĖJIMO, SVARBIAUSIA. Na, būtų perspėję, galų gale būčiau nusikopinęs man reikalingas į kitą failą. O dabar viskas dingo. Klubiečių telefonai, el. paštai, žvejybinių vietų nuorodos.

tai kad čia ir yra kaip “prie ruso” - kaip politbiuro pasakė taip ir bus, ir visiems jiems ten px kas žmonėms yra geriau

2 Patinka

Labai teisingas atsakymas… man irgi nedašunta kaip tai buvo galima pateisinti padaryti… labai trumparegiškas sprendimas.

Dizajjjneriams reikėjo pasikviesti ką nors iš Bangos uždariems testams ir įvertinimams dar ankstyvosiose projekto stadijose (POC, alfa). Netgi dešimt sakinių, pasakytų laiku ir vietoje, galėjo smarkiai pakeisti situaciją.
Akivaizdu kad developeriai neturi patirties tokio kalibro projektuose. Kąsnis ne pagal burnytę.

Net nenupirko varikliuka, o issinuomavo Discourse pricing | Discourse - Civilized Discussion

:+1:

Seniai laikas. Vargas su savais BB visada buvo per daug akivaizdus ir per didelis… :slight_smile:

Sveiki, kam nors pavyko pasikeisti el. pasta? Pas mane senas dar @one.lt :smiley:
Gaunu toki erro
image
Dekui