finished

finished

vsio Ufff galima bus dabar i zmones list Cha cha

oba, nu nerealiai Girtas Gerai Gerai

ziede vaziuosi ?

ten kampe kuras motui guli

badboy kaip visada mato viska isskyrus pagrindini ft objekta Juokiasi

tai aisku kad vaziuos hnr ziede Kietas

Pamates spalva kai neshei surinkimui, pagalvojau - va chia tai bus Gerai

Man tai tie “remeju” lipalai nivtemu biski. Jeigu niekas neremia, tai kam reklamuot? Juokiasi arba reikalauk pinigu is tu firmu.

ritmas - neziurek jei nepatinka Cha cha Špyga JuokiasiO siaip tai viskas Gerai Nors anksciau man ta lempa nesiziuredavo, bet kai dabar su tokiu isdazymu priekyje tai visai gut Šypsena

nu va pasitaisei, sikart lempa idejai Mirkt

teisinga technika

zadu ir ne tik hnr ziede Cha cha geguzes vidury lenkijoj etapas yra bet abejoju ar vaziuosiu nes baigiamieji egzai o poto bus galima kazka mastyt.

neapginsi lenk… eee… lietuvos vicecempiono titulo???

galetumeme susitarti del interviu laiko issamiau papasakociau apie sio sezono planus Katė o titulas bus apgintas nes man uztenka viena etapa pravaziuot ir viskas Cha cha

tai va ant ko visi litai ejo… respekts Mirkt

Dabar ash bent jau del vieno esu tikrras, kad karsonas tikrai zhino kas yra Rizzla Šypsena

nes jei butume pasake kad tai pripuciamu moteru stambiausias gamintojas vakaru shalims tai tikrai nebutu klijavesis motociklo shito remejo lipdukais Cha cha

rockai> ka rukai su rizla? Cha cha

rockas neruko jis snioja per rizlos popieriukus Girtas Cha cha[biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/2042522-=(17435 14667](http://www.biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/2042522-=(1743514667)