Final Fantasy XIII (ps3)
pirma kart gyvenime FF zaidima zaidziu na zinoma priprast prie tokio stiliaus reik. bet blin grazus zaidimas. siaip nesu as toks didelis anime fanatikas, bet mergiotes labai sexy sugeneruotos. kituose zaidimuose kai veido israiskas generuoja, veikejai tokie leksti gaunasi, toks jausmas kad debilai ten laksto. bet sitam zaidime, kai pastebi atidziau israiskas ju veidu, tai visai nedurnas zvilgsnis pas tuos veikejus jokio instaliavimo nebuvo, nors per titrus gal ir suinstaliavo i harda tuo labiau, kad per titrus pradzioje idejus diska vaizdai nerealus buvo rodomi kovos stilius man nera prie sirdies, ir kitas koks zaidimas atsoktu iskart man, bet sita kazkaip norisi toliau testi. anime myletojams privalu sita zaidimuka sulosht. malonu, kad ir boxininkai gavo savo versija, tik gaila, kad didele dauguma boxininku karosins sita zaidima is tam tikru puslapiu. anyway, kushliau, manau tu mesi tam tikram laikui BC2 P.S. trofiai beveik visi uzklaustukinti, kad neatskleist istorijos eigos girdejau is kitu zaideju, kad platinai sitame zaidime reik praleist 130 valandu
Nemesiu aš BC2 Šian gavau FF, bet BC2 lošiau vistiek Eisiu gal ne už ilgo valandžiukei šito gėro palošt. Grafika atrodo nuostabi iš vienos pusės, o iš kitos ne kas…veikėjai nuostabiai padaryti, bet aplinkos ir jų textūros, tai
na grafika tai tipine ps3. daug kur kompromisai padaryti. bet sugeneruoti vaizdai yra nerealus. beje sugeneruotose cut scenose daugiausiai laiko ir praleidau iki siol siaip ar taip aplinka man vistiek labai grazi. va prie ko neina man priprast tai zaidimo japoniskumas(jei teip galima issireiksti). ir dialogai tarp veikeju tokie karpyti vos ne flegmatiski bet siaip ar taip zaidimas vertas visu tu svaigimu
Mane kas nervuoja jau nuo pat pradžių, kad tik vieną personažą valdyt galima.
Kovos sistema turi omeny tokia kaip senu FF? T.Y. Lauki kol uzsikraus action bar’as?