Fin Bull.Klub BIS

Fin Bull.Klub BIS

Ketukas aplanke Suomija,sudalyvavo Suomiu Bullterjeru klubineje parodoje. Iskovoti titulai Best Junior,Best *kekšė*, Best of Breed,Best In Show,taipogi nominuota geriausios galvos ir judesiu rinkimams. Sio klubo istorijoje MIniatiurinis Bulterjeras BIS laimejo pirmakart Cha cha Teis. Daren Blakeley(vnas Dazlin UK,veisia tik standartus,todel BIS nesitikejom Cha cha ) Daugiau foto cia s14.photobucket.com/albums/a314/tanagros/finland09/?start=20

Nu jus varot Cha cha sveikinu Apkabinimas

Sveikinimai Apkabinimas Gėlė

sveikinu, laabai cia sauniai Cha cha Gėlė Gėlė Gėlė

Sveikinu, super Gerai Gerai Gerai! Ir hendlerką taip pat Apkabinimas

Wow Apakęs svekinimai Gėlė Gėlė Tūsaso kas čia išstatinėja?

Sveikinu labai labai! Apkabinimas Apkabinimas Bučkis Gėlė Gėlė Gėlė

kaip faina Valionu varot Cha cha sveikinam Gėlė

sveikinimai Gėlė Keti nuostabi Myliuir Vaida super, kad taip gražiai išstatė Šypsena

Vaida isstatineja(canine) Aciu uz sveikinimus ŠypsenaAsutrikolarija…kad shuniukas butu gerai isstatomas jis ir paruostas turetu buti Mirkt ir anatomiskai gerai sudetas ir pan Mirkt O isstatyti Ketuka,net mano mama sugebetu neblogai Cha cha Liežuvis Nors beabejo,manau,geriau uz mane,niekam nepavyks Liežuvis Myliu

Linksmybės Linksmybės Linksmybės kaip man minibuliai patinka Girtas sveikinimai Apkabinimas

Sveikinimai Gėlė Gėlė Gėlė

Retami, ačiū kad paaiškinai Cha cha Bet žinok suprantu aš tai, kad šuo turi būti gerai sudėtas ir paruoštas Mirkt

Sveikinimai Gėlė

Žvaigždė Žvaigždė Žvaigždė Gėlė

Super !!!