FFXIII

FFXIII

Pavėluotai, bet ir PC žaidėjai jau gali džiaugtis kurį laiką Cha cha

Nežaidžiau nei vienos dalies gyvenime ir tuo didžiuojuos. Gerai Weird game as hell.

Puiku, tu maladiec Gerai

As praejau 7,8. Nepasakyciau, kad blogas zaidimas, bet visiskai sutinku su spoon’iu. Cha cha<A HREF=“spoonyexperiment.com/game-reviews/final-fantasy-series/“T ARGET=”_blank”>spoonyexperiment.com/game-reviews/final-fantasy- series/</A > kam idomu, gali pasiziureti FF, pradedant 8, praejimus ir reviewus Cha cha

Nu man 9 labiausiai patiko. 7 ir 8 irgi. 7 visai neseniai peržaidžiau, bet jau too hardcore for me Cha chaO į XIII daug kas spjauna, nes čia tutorialas ~20val trunka Cha cha Bet po to atsiveria visas smagumas.

Va va, girdejau kas jis ilgokas, man jauciu kantrybes nepakaktu nes trecdali perzaisti Cha cha

Nu jei rpg patinka, tai ilgumas neturėtų būti bėda, visi rpg daugiau mažiau ilgi 40-100val.

Net netikras rpg cia, o turn based rpg, kas bent jau man asmeniskai tai dar nuobodziau uz kokias saskes Šypsena Net ir simsuose daugiau veiksmo yra nei turn based rpg zaidimuose.

Nu tai fallout ir netikras rpg, kuris dar lėtesnis už šitą Cha cha Heroes, tai iš vis nuobodybių nuobodybė tada Cha chaŠiaip kovos sistema būtent šitoj dalį yra greitesnė negu anksčiau. XIII-2 dar greitesnė, o lightning returns praktiškai action. Man kaip tik nuobodžiau action, nes tada ir galvot mažiau reikia, ir skillų pusės nebereikia ir taktikų neprigalvosi.

Ok, man dingo bet kokia erekcija ji bandyti Cha cha seip jei rpg yra ne mmorpg, tai nop, nesugebu tokiu daugumos iki galo pereiti Cha cha skyrimas dar dabar playliste guli…

Allure, jei erekcijos nėra tai pasitelk pirštus ar dildo. Be be be

Cia butaforine erekcija, ne tikroji, ji kaip kad antras skrandis saldumynams pas kai kuriuos zmones buna Cha cha

Na tai visi zaidimai yra zaidimai, tokiu ten ir strategiju reikia, ne branduolini kara planuoji Šypsena Jei nori taktikas ir strategijas planuoti, tai reikia susirasti komanda ir eiti dota zaisti, o siaip veiksmo zaidimai ir nera skirti pasaulio uzvaldymui planui kurti.

siaip ff serija man juokinga ne del zaidimo technikos, bet del savo japoniskai keistu istoriju. Cha cha pati zaidimo technika juose nuslifuota.

O būna kas nors japoniško ir ne keisto? Cha cha Nors man žmonės katės ar žmonės driežai kokiam skyrime irgi juokingai ir keistai atrodo Cha cha