FFXIII
Vanille
aha, ji man ir tinka. is balso ji skamba kaip triju metu mergaite, bet is kuno sudejimo, kaip gerokai subrendusi ne pagal laika paaugle, o is veido atrodo kaip 20+ moteris o eisena…
Jau šita Vanille tai man visą žaidimą gadina Bandyta iš jos padaryti optimistinį personažą, bet dauguma frazių, veiksmų ir manierų nelogiškos ir labai lėkštos todėl nedera bendrame kontekste. O ir šiaip žaidimas perrrrr daug linijinis, bet siužetas, fmv ir veikėjai viską atperka
skirtingai nei praeitas SC, jau galiu pritarti, kad tai sexy…
Japoniski erotinia “pedofiliniai-iskrypimai” Trimete mergaite su 18 metu panos kunu ir moters veidu. Mutantas Triusio ausytes ir uodegytes pridedamos? Ar kaip DLC bus pateikti?
Kad ji kampuota visa
jos kaire rankos sanarys toks idomiai atrodantis ties petimi
Sandman > apie tai kalbi: cache.gawker.com/assets/images/kotaku/2009/02/underpants_sf4.jp g360.kombo.com/images/media/starocean4_3974974545.jpg ? Šitas ko gero pas mane bus sekantis jrpg po FFXIII
mane tai paskutinius pora metu erzina tie japoniski fantazariumai Kushliau: o tos nuotraukos tai grynas japono erofantazijos pvz
Tai nepaslaptis, kad A.Ūsas ir pradėjo nuo anime, paskui ėjo manga ir hentai, o kas iš to išėjo - visi žinom…
Iš vis visi anime yra ūso ir viso pedofilų klano užsakymu padaryta
o jus visai idomiai mastot… manau tai yra visai realu. cia galbut panasiai kaip su narkotikais. is pradziu parukai paprasta cigarete, po to isgristi is draugu apie marichuana. tai kad draugai yra ta jau bande - tai ir paciam knieti isbandyti kazka naujo. po jos jau kazkas pradeda kalbeti apie svirkstus, koksa ir t.t. su anime irgi tikriausiai panasiai: pamatai per filmuka graziu personu o po kurio laiko nepakanka tik spoksoti i ekrana o norisi ir paliesti… bet aisku cia daug nuo ko priklauso kodel zmones tampa pedofilais.
Gan taikliai pastebeta . Nes man sunkiai suprantama, kaip galima pastoviai zaist uz vaikus ir megautis tuo…