FFIX
Geriausias(mano nuomone) FF žaidimas pagaliau ant PC GMG tik 13€ su centais. Portas geras, SE padirbėjo, grafika valdymas Achievementai(kurių be cheatų neįmanoma surinkt) Trading cards. Cloud. Žodžiu viskas kaip priklauso.
Praėjau 7 (PS) ir 8 (atrodo jau ant PC žaidžiau ją), o kitoms jau nebeliko nei noro nei įdomumo.
Nu aš sakau man IX geriausias. Gal todėl, kad labiau viduramžių fantasy prie širdies, o anie ypač VIII ten scifi fantasy. Ir šiaip šitas daugiausia visokių features turi. VIII pvz labai nuvalkioti tie eidolons buvo, kad gali juos kviest ir kviest belekada belekiek su bet kuo, tas pats ir su magija.
na šitą esu žaidęs labai mažai todėl negaliu lyginti. Bet man visų laikų pats geriausias FF VII, gal kad tai buvo pirma PS One konsolė kurią turėjau, bet ta istorija ir šimtai valandų Bet nusipirksiu ir šitą, turėtų darbinis laptoas pavežti Bus ką veikt kelionėse… Kas nelošęs FF VII rekomenduoju šitą review… Paklausykit kiek Sony metė pinigų FF VII reklamai ir kiek kainavo tais laikais jį sukurti youtube.com/watch?v=1dtgSqEPkco