FFIX

FFIX

Geriausias(mano nuomone) FF žaidimas pagaliau ant PC Valio GMG tik 13€ su centais. Portas geras, SE padirbėjo, grafika Gerai valdymas GeraiAchievementai(kurių be cheatų neįmanoma surinkt) JuokiasiTrading cards. Cloud. Žodžiu viskas kaip priklauso.

Praėjau 7 (PS) ir 8 (atrodo jau ant PC žaidžiau ją), o kitoms jau nebeliko nei noro nei įdomumo. Girtas

Nu aš sakau man IX geriausias. Gal todėl, kad labiau viduramžių fantasy prie širdies, o anie ypač VIII ten scifi fantasy. Ir šiaip šitas daugiausia visokių features turi. VIII pvz labai nuvalkioti tie eidolons buvo, kad gali juos kviest ir kviest belekada belekiek su bet kuo, tas pats ir su magija.

na šitą esu žaidęs labai mažai todėl negaliu lyginti. Bet man visų laikų pats geriausias FF VII, gal kad tai buvo pirma PS One konsolė kurią turėjau, bet ta istorija ir šimtai valandų Girtas Bet nusipirksiu ir šitą, turėtų darbinis laptoas pavežti Cha cha Bus ką veikt kelionėse… Kas nelošęs FF VII rekomenduoju šitą review… Paklausykit kiek Sony metė pinigų FF VII reklamai ir kiek kainavo tais laikais jį sukurti Cha cha youtube.com/watch?v=1dtgSqEPkco