FF13 laukymes ir fauna

FF13 laukymes ir fauna

blin jau chapter 11, ten atviros laukymes atsiveria. zemelapyje atrodo, kad laukybes belekaip dideles, bet perbegi labai greitai, net paciam keista buna Cha chaviskas butu puiku, bet blin kiek visokiu baisybiu laksto Liūdnas neimanoma neisivelti i mushi. siaip idomumo delei bandziau ta cherepaxa paimt. trys sekundes ir mano visi nariai mire Cha cha triptelejo tas daiktas koja i zeme(ne i mumis) ir kritom Cha chapoto bandziau pakovoti su kazkokiu keturkoju, kuris kovesi su kitu keturkoju, tai priselinus viskas ore, galima ir stagger padaryti, bet po tam tikro damage kiekio vienas is keturkoju pavirsta tokiu pusiau bulium ant dvieju koju su kazkokiu gigantisko laikrodzio dantraciu kaip ginklu, vienas smugis ir Light krenta be dvasios Liūdnasten jo HP skaiciuojasi jau puse milijono berods, nes per stagger momenta dariau 10k damage, tai juostele gyvybes pajudejo nestipriai Liūdnasanyway, jauciu reiks paknibinet lengvesnius priesus, pasikelt stiprybes nariams savo, ir tada kapotis su mandresniais priesais Šypsena

P.S. ta cerepaxa nera didziausias gyvis tame pasaulyje Cha cha yra kazkoks baisunas, kuris paima ta cerepaxa i delna ir praryja nekramtydamas ji Cha cha

Aš tik sugebu dar kautis va prieš tuo geltonus želė, vilkus ir dar kažkokiais žmogeliukais. Tą behemoth king tris kartus nukalęs buvau. Ir koviausi taip pat prieš jį kur jis pešėsi su kitu monstru. Tai ten iš antro karto laimėjau. Muši vieną, kai gyvybių mažai lieka tada antrą, jie gi tavęs beveik neliečia Šypsena O prieš jį vieną tai sunkoka, bet įmanoma ypač jei deprotect užmeti jam. Užsikėliau Light ginklą jau iki 17lvl atrodo, nu dar koks milijonas xp liko kelt Cha cha Galvoju planą dabar kaip pinigų užsikalt. mačiau, kad galima parduot ten kažką už kelis tukstančius gil’ų, kažkoks chipas, reiks prisirinkt jų. Šiaip eik ten iš kur atėjai, priešai kaip tik ten. Ale anksčiau pamenu gauni kokius 20k tų CP ir crystariume belekiek visko užkelt gali, o dabar 40k ten vos keliem užtenka Cha cha

jo jauciu reiks selinti prie tu zele ir prie vilku, bo kitaip nieko nebus. daba as jau prabegau pro tuos du keturkojus besipesancius i uolas kazkokias ilindes esu. bet daba einu BC2 pataskyt. reik atsipust nuo ff Šypsena

na reik greiciau ir man , kaip suprantu cia nusileidom i Pulse? Klasta, atsirado gal kokiu side questu?

Alvi > bus 64 misijos Cha cha Dar turi kažkas su chocobo atsirast.

Beje muziqai padaręs tu jau kiek nors misijų? Pirma, tai lengva, ties antra paplušėt teko Šypsena

kushliau, ne man daba tokia fobija uzejusi yra listi i kovas su dideliais givunais Cha cha pabaigsiu as istorija ir tada kibsiu, tuo labiau, kad tose olose lakstau Šypsena