Fedora5. Rezolucija 800*600. O didesne?

Fedora5. Rezolucija 800*600. O didesne?

Noutbukas BMS Expert E044. Irasiau Fedora5. Max rezolucija 800600. Bet jau labai nepatogu, kaip padaryti rezolucija 1024786?

na, gal ir durnai pasakysiu bet kam tau ta Fedora? kuo ji tave patraukė? Nesuprantu, soris.

šiaip tai panašu, kad draiveriu fedora neturi vaizdukei…

OZverIN >> visai ne tavo reikalas kas ką traukia… jei toks dalykas yra reikalingas ir naudingas tai jis ir yra naudojamas…

Eini i /etc/X11 atsidarai xorg.conf, susieskai Section “Screen” ir rezoliuciju eilute. Kazkas panasaus i Modes “1280x1024” “800x600”. Irasai , ko nori ir ka palaiko tavo ekranas. Perkrauni X’us.

Irasiau te dvejuose eilutese bet nepadeda. Perkraunu, kde ieinu i desktop properties ir galima vistiek pasirinkti is 800600 ar 640480 Liūdnas. Win Xp stovi tai palaiko 1024*768.

Gal tai padės:
1.Pasirinkite "K Menu/System settings/Display/Hardware/Monitor/Configure" ir atsivėrusiame lange iš vaizduoklių gamintojų sąrašo (Manufacturers) išsirinkite savo vaizduoklio gamintoją bei modelį, pažymėję spauskite OK. Prieš uždarant sistemos nustatymų langą paspauskite Apply, kad išsaugotumėte atliktus pakeitimus.
2.Atverkite paketų tvarkyklę "K Menu/System/Adept" ir įdiekite vaizdo plokštės tvarkyklę įrašę į paieškos langelį nvidia-glx (Nvidia) ar xorg-driver-fglrx (ATI) ir paspauskite mygtuką Request Install, kad pritaikytų pakeitimus turite paspausti Apply changes. Tiesa, Nvidia tvarkyklę reikia aktyvuoti, atidarę Konsole (terminalą) įveskite šią komandą sudo nvidia-glx-config enable

o kuo tau taip nepatinka, man tai asmeniskai viena geriausiu distru.
tiesiog kmenu-administration-display. cia turi pakeist rezoliucija. dar gali -kmenu-systen-nvidia settings’us,
beje pas tave driveriai nvidios sumesti?

Tai kad neko nemeciau. Tik uzinstaliavau. As tik pradedu linuxu naudotis. Isvis mazai ka suprantu ten Liūdnas Pas mane noutbuke ten stovi ta paprasta integruota korta ATI ar kaip.

http://www.mjmwired.net/resources/mjm-fedora-fc6.html#nvidia
tada galesi pasikeist rezoliuciaj, ir aplamai tame puslapyje pasiskaitinek, gerai kad pasirinkai fedora, galinga, patogi distra Šypsena