..fear of the dark..

…fear of the dark…

<…Fear of the dark, fear of the dark I have a phobia that someone’s allways there Have you run your fingers down the wall And have you felt your neck skin crawl When you’re searching for the light? Sometimes when you’re scared to take a look At the corner of the room You’ve sensed that something’s watching you Have you ever been alone at night Thought you heard footsteps behind And turned around and no one’s there?..>Iron Maiden

Joooo, ir be dainos žodžių pilna daramatizmo…vienu žodžiu…patiko Gerai

rek

Nugi šaunuolė, moki save parodyt Gerai, gražu, su sava nuotaika. Plaukus sruogelėm nudažei?? Mirkt

Gerai

yra gincytinu vietu, bet rek

aciu Šypsenacia is bandymu Martynuko emocijos konkursui, sita buvau atmetus kaip “nelabai” Šypsena buvo minciu kokia spooky manipuliacija padaryt, ale patingejau Drovus… o per laiko tarpa paziurejau - hmmm, nu gal ir yra nuotaika NekaltasČese, aha, apsilankiau kirpykloj Taip pas mane visad jie “ismarginti”, tik kad istiesinus labai ryskiai matosi Mirkt

plaukai priauginami ,papai pripumpuojami viskas pataisoma… Šypsenasvarbiausiai f.darbas!

…Rek……erdvė kairėj gal kiek erzina…

Gerai

mmmm… Iron Maiden… Niam niam

taigi buvo ultra… Šypsena

JoJo, tu gi neklausai tokios muzikos…

Gerai

rek

DidysysBroli, kažkada klausiausi… kai buvau _tipo Ultra Šypsena

bet ir baisios muzikos chebra klausot, vienas Abba dedat, kita iron maiden, nu sorry…

užsidėk tu ką nori…, bet baisia nereikia vadinti šią muziką…

jooo, ant muzikos nevarykit Taip Cha chao ka - muzika / eiles / foto puikiai papildo vieni kitus… Šypsena