Faraonu kapavieteje

Faraonu kapavieteje

Viena is Faraonu kapavieciu fresku , netoli Luksoro miesto esanciame Faraonu slenyje . Tame slenyje yra ir Tutanchamono kapas kuris ko gero vienintelis aptiktas neisplestas faraono kapas . Kai fotografavau tai nepastebejau , kad buvo ijungtas “draudziamas” blicas Juokiasi tai su blicu toje prietemoje pusetinai gavosi Cha cha, bet tuoj prisitate budintysis ir issipirkau 5 Egipto svarais uz nusizengima , o siaip tai duodi apsauginiui 10 Egipto svaru ir gali fotografuoti su blicu kiek nori , nors tai ir draudzima oficialiai TaipTiesa pries kelis metus 1 Egipto svaras buvo apytiklsiai lygus 1 litui

nu va-pagailejai dar 5 svaru butum iki soties nuotrauku parsivezes Liežuvis Mano svajone kada nors nuvaziuot i Egipta Taip

Wow, koks saunus reginys GeraiPraejusi savaitgali buvau St.Paul’s Cathedral, irgi neleido fotografuoti, bet turiu pora piratkiu, pabandysiu patalpinti.

Na tiesa tada turejau tik paprasta juostine muiline , o dabar jau turiu skaitmenine muiline JuokiasiAnksciau cia pateiktas Eifelio bokstas buvo su skaitmenine muiline fotografuotas Juokiasi

Varnas - aciu uz foto, nors ir uz tokia “piratine” Laimingas . mane visada trauke prie visu tokiu, ir norejau nuvaziuoti, bet kai politine situacija tokia ne kokia, tai Nekaltas

Taigi ten is pradziu akiai buvo neiprasta vos ne ant kiekvieno kampo automatais ginkluoti kareiviai-policinikai . Is miesto i miesta uzsienieciams galima pervaziuoti tik vilkstine lydima ginkluotu kareiviu , bet veliau akys prie to priprato JuokiasiTiesa dar keliavau ten lapkricio viduryje ir kai i kosmetikos parduotuve spalio pabaigoje uzejau nusipirkti auksto laipsnio kremo nuo nudegimo , tai pardaveja pasiziurejo i mane , po to per langa i lauka , kur lyjo lietus o temperatura apie 0 ir sako , kad soliarume tokio kremo nereikia JuokiasiNa o kai paai.kinau , kad vaziuoju i karstus krastus , tai nuejusi i sandeli rado , kaip sake paskutini buteliuka Taigi jei susigalvosite skristi i Egipta tai kremo nuo saules nudegimo ieskokite jau dabar !!!

kaip faina Šypsena