FallOut: New Bugs

FallOut: New Bugs

Tai jau yra updaitų ar čia jau po updeitų? Cha cha

Kažkodėl šioje dalyje daugiau klaidų pastebiu. Čia moteriškė sėdi ir kažką su kompų rašo. Bent jau iš garsų ir pirštų judesių taip supratau Šypsena

Tai gal ji lunatikė… Mirkt

Na kad šitas geimas nepasižymi stebuklinga grafika, tai gal kūrėjai tiesiog pamiršo sukurti kompo modelį, ir liko tuščias failas Cha cha

nezinau kaip jums, bet man sioje dalyje jauciasi erdves trukumas. Pvz yra misijos, kur praso nueiti i “kaimeli” paziureti, kas ten darosi. Bet tas kaimelis uz kokio kilometro stovi, tai blogiausiu atveju gali su ziuronais paziureti. Na zodziu… F3 tau jautesi tokios beribes erdves, o cia viskas vienoje vietoje sugrusta.

Evio: Ilgai zaidi? Nes siaip tai pamenu, kad F3 tikrai LABAI didelis zemelapis iskarto matesi, plius dar visos metro stotys. O cia toks maziukas tas startinis. :confused: Ka jie nori pasakyti, kad cia ir bus tas startinis visas FNV map’as?

nelabai ilgai, na bet vistiek jauciasi erdves trukumas…

Man pakankamai kažkaip Nekaltas nu mažesnis mepas nei F3, bet atstumai vistiek neblogi. Iki stripo dar nedaėjau, reik pasą susiveikt. jeigu speech esat užsikėle normaliai tai 500 caps.

Beje, kas turite bedu su del snekanciu NPC ir sumazejancio FPS kiekio (bei apskritai del sokinejancio FPS), tai yra fixas. Reikia viena DLL failiuka imesti i ten kur yra EXE failas zaidimo ir FPS padaugeja minimum 2 kartus Šypsena

o pas man ir F3 neveikia. isejus i lauka bsod meta Užsispyręs

Reikes pabandyti ta DLL, nes kartais tikrai sokineka.

Evio: Cia va ji rasi: megaupload.com/?d=6LHPT9ZC