Fallout 4

Fallout 4

Diamond city. FPS dropai iki 35, neįmanoma normaliai žaist Apsvaigęs Cha cha28h jau pražaidžiau, liuks žaidimas Gerai Nelabai suprantu ko kai kurie tikėjosi, toks jausmas jog tikėjosi, kad bus kaip senieji falloutai, bet jau turėjo po fallout 3 daeit, kad nebegrįš prie šaknų Cha chaJeigu sutvarkytų performance, tai būtų super. Dabar renderina šešėlius ir po žeme(jų nematai Cha cha) Gerai

is sito kadro tai labai i megatona panasi struktura is f3 Cha cha

Nu šiaip visai neanašu. Čia beisbolo stadionas ir jame miestelis. Nėra tų laipiojimų kaip megatone.

Nu tai ir man 35 fps ten iš viršaus nuo laiptų žiūrint Cha cha Jeigu godrays įjungi tada 28

Godrays aš nesuprantu ką iš vis daro Cha chaTai kad čia krenta fps, tai netrukdo, bet ir mieste krenta, buvau tokiam bokšte, tai ten žiauriu, kai visas wasteland matosi iš viršaus Cha cha Ir šiaip ten tuose miesto grūvėsiuose ne kas. 40-45fps, nervina. Nu bent jau geriau negu ant konsolių 15fps Cha cha

Godrays tai yra saules spinduliai, kurie eina I zeme, tipo jei ziuri I saule ir sukineji kamera, tai turi matyti tokias spalvotas linijas, na ir realybeje taip buna…ir tos linijos tipo matosi per medziu sakas ir lapus einancios, ir luzta ivariai…jei nekreipsi demesio tai tiesiog atrodys sviesesnis vaizdas ekrane, kai juos ijungsi, jei isiziuresi pamatysi tas linijas augaluose ypac…pvz tuos Godrays is PS4 FC4 isvis iseme, aka kad butu lygu su xboxu, nors is tikro gelezis nelabai paveze ir tiek Cha cha

terragalleria.com/images/np-pacific/redw40619.jpeg Jei neklystu, juos pirmus naudoti ar ne koks crysis pradėjo? Su DX11 atrodo jie atsirado.

Nors man god rays labiau su tokias asocijuojasi. Cha chacarpelux.net/sites/www.carpelux.net/files/images/_IGP9942.j pg

o tai gal godrays is gta vice city atsirado ? Cha cha snackedup.files.wordpress.com/2012/12/drivin-cars.png

Nop, ten sunshafts man rodos ar kaip jie ten vadinasi tie ratai, jie jau kazkelintam nfs buvo, be to jie nebouncindavo nuo augalu ir pan…

lens flare jie vadinami:upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d9/High-quality_ lens_ flare_rendering.pnggod rays cia kai spinduliai per dulketa atmosfera pereina:debsnelsonphotography.com/wp-content/uploads/2015/06/D ust-b eams-backroad-Colfax-Washington-Palouse.jpgflare’ai matomi tik kai ziuri i neuzstota sviesos saltini, o godray krenta tada, kai sviesos saltinis gali buti isvis tau net nematomas.

Na tai sunshafts ir godrays yra vienas ir tas pats. Skirtumas juose tik kaip tai padaryta, kurio amziaus technologijos naudojamos, vieni buna tiesiog is texturu sulipdyti, o kiti buna daromi kaip dinaminiai shaderiai.

Stalkeris Clear Sky man rodos vienas iš pirmų tą bajerį panaudojo.

Jo, tie shaftai senas dalykas, juos net wow turi, kiek maciau, dar stebejausi, kad idejo toki prikola Cha cha

Nu ten godrays’ai px, ryja. Bet visumoj tai bbž, kreivas tas falloutas ir tiek.

Kreivas kreivas, žmonės su titanais skundžiasi, tai ką jau kalbėt apie mus paprastus mirtinguosius.

…apie mus, plebejus… Cha cha