Fallout 4

Fallout 4

Sulijo suknelę

grafika tai 2007 ftw Cha cha

Nu tikrai ne 2007, žmonės greit pamiršta kokia tada grafika buvo. Bet ne geriausia irgi. Vizualiai atrodo gražiai, techniškai nestebuklas. su witcher 3 ir DA inquisition žinoma negali lygintis, bet šuolis nuo fallout 3 ir new vegas milžiniškas Cha chaGalėtų kaip ir skyrimui texture pack išleist bethesda, būtų tada beveik tobula.

Užtat nereikia 4 gigobeitų gpu norint žaist ant ultra su top details ir aukščiausiais visais antialaizingais. Normali ta grafika, bet šito žaidimo pagrindinė esmė istorija ir gameplay, ne grafikos stebuklai Valio

reikia reikia, ypac jei ijungi nvidia shitworksus. man rodos kushlius butent tuos ir turi isjunges. nors gal klystu

as zaidziu tony hawks pro skater 2 dabar, kur gal kokiu 2002 zaidimas, tai medziu sakos panasiai atrodo Cha cha

Kas per shitworksai?

Pas mane ultra 60fps. Nu nebent dar vėliau pakris kokį miestą priėjus, aš labai mažai dar pažaidžiau. Sako nvidia godrays ryja fps labai, o skirtumo JOKIO, tai juos iškart ant high nustačiau, visa kita ultra. Aišku grafika už witcher 3 nepalyginamai prastesnė, bet fps irgi ant kokių 30 daugiau JuokiasiŠiaip yra 60fps lockas, tai iš tikro nežinau kiek ten pas mane išspaudžia. Va ant konsolių, tai ten fail visiškas, užuojauta kas ant konsolių žaidžia jį JuokiasiNežinau nei 3 nei NV man ta istorija nelabai rūpėjo ir net nelabai jau atsimenu apie ką ten, vistiek ją pamiršti belakstydamas. falloute svarbiausia ta dvasia ir pats gameplay, explorinimas.

Nu nežinau, pas mane viskas max, 60fps dažniausiai. gtx 960

Aš tai nesuprantu kai kurių. Verkia, kai žaidimas su gera grafika, bet sukasi ant 30fps, verkia kai žaidimas su prastesne grafika, bet sukasi 60fps Juokiasi Nesuprasi ko žmonės nori…

Ypac kai verkia tie, kurie siunciasi is torentu Cha cha

Na siaip bent jau steame tai dideli pc reikalavimai yra, 8 gb ramo(nors ir min reikalavimuose tas pats Cha cha) gpu 3 gigu 780gtx, i7 vos ne geriausias. Biski didoki kaip tokiai grafikai.

o tai is kur siustis? geresniu variantu turit ?: D

vedaras: Gerai patiko bajeris Juokiasi

Visada yra steamas, kur sumokejes eurus gali siustis…bet kaip sakoma, p.yzdintam, arkliui I pautus neziurima… Cha cha

allure: toks nekuklus klausimas, is kur tu zinai kas ir ka bei is kur siunciasi? Juokiasi Apskritai, is kur cia tokia isvada, kai kazkas pasako, kad oi, fps tik 30 arba fps uzkapinti iki 60, o pas tave islenda teiginys - o verkia tie, kurie siunciasi is torentu! Tipo atsisiuntus ne is torentu, fps bus daugiau negu 30 arba nebus uzkapinti ant 60? Cha cha

Ne, tiesiog jeigu p.yzdini, nedejuok, nes pasiemei uz dyka ir dziaukis tuo kas yra, mane pvz tas nervina, ka as galiu padaryti…o dabar toks pasvarstymas - pagal kokia dedukcija tu nustatei kad as taikau butent cia kazkam…tu gi nezinai, gal as ka tik atejau is LM ir ten prisiskaiciau dejoniu, ir ten palikau toki pati komentara, kaip ir cia Cha cha o kiek is ten yra pirkusiu zaidima?..nes parasiau “Ypac kai verkia tie, kurie siunciasi is TORENTU” nes jei siuntiesi is ten, greiciausia nepirkai, kitaip pumpuotum per steama…ir prie ko cia FPS ir lockinimas? kushlius ten tik apie lockinima snekejo, o jis pirkes geima yra… Jeigu cia tokiu nera ir visi legalai, persiprasau, galit mesti I mane akmeni Cha cha ir taip, tipo atsisiuntus ne is torentu bus tas pats, bet tipo tu galesi dejuoti, kad pirkai daikta, o jis neveikia normaliai arba nepateisina tavo lukesciu, nes db gausis tas pats, kas pavoges pvz telefa dejuotum koks jis meslas Cha cha+1 uz gera atminti, nes berods tik du kartus taip esu rases Cha cha bet jauciu atrasysi kad nesiruosi tokiu paklodziu skaityti Cha cha

Juokiasi Tai bet tu supranti, kad tas kas dejuoja kaip tu vadini, jis tau suteikia info. Ir tu gali spresti kaip elgtis - pirkti ar ne. Ir nesvarbu is kur jis gavo ta geima. Bet esme net ne tame. Man idomu, kas cia per paralele - zmogus sako, kad zaidimas veikia taip ir taip, o pas tave teiginys - man keista kai verkia tie, kurie atsisiunte is torentu. Juokiasi Sakytum kazkas pasakytu, kad geimas luzineja, o tu pridetum, aha, skundziasi ir tie kurie krekina ir jiems luzineja, bet gal del kreku luzineja. Tarp situ fraziu rysys toks pats kaip tarp saldytuvo ir baobabo. Rysio jokio. Tai vat man ir idomu, kaip pas zmones tokios asociacijos gimsta. Cha chaIr tavo teiginys, kad atejai is LM niekinis, nes zmogus atejas is kazkur dazniausiai pakomentuotu, kad jis atejo is ten ir ten, mate ta ir ta, o ne tiesiog numestu fakta. Cha chaO del tavo p1zdintojo rato, bepigu taip sneketi, kai pats esi kiles is to pacio rato. Kaip sakoma, apsirengus kostiuma, vistiek is kiseniu plugo rankenos islindusios. Cha cha

Nu tau kliuna mano pasakymas apie torentus ir dejavimus, man kliuna tie kurie dejuoja, live with it, o del info suteikimo…as niekada neziurejau I tokias dejones kaip I info, pats pabandau ir pamatau…nereikia is vieno sakinio isvedineti paraleliu, nebutina suprasti is kur tokios asociacijos gimsta, nes kiekvienas masto skirtingai, vat jei buciau pasakes konkreciai kazkam - tu p.izdinai ir dar dejuoji to nezinodamas, td taip, gali serseli cia kelti, kad as zmones izeidineju, bet kad siuntejai is torentu dazniausiai viska ima uz dyka, tai faktas, ner cia prie ko prikibti Šypsena…ir vel - tu darai isvada, kad zmogus dazniausiai taip darytu atejes is kazkur, bet ne visi turi taip daryti, vienas ateitu ir pakomentuotu kaip sakei, kitas sakytu, kad u.zpiso, ble vagiat ir dejuojat kad blogai Cha chaDel p.zidintoju rato, tai as net nesiginu, aisku kad is to pacio rato kiles, net ir ksotiumo neturiu Cha cha bet kazkaip ir neturiu tendencijos paemes kazka nemokamai pykti, kad viskas blogai ir normaliai neveikia, nieko nemokejau tai ir neskauda Mirkt