failu konvertavimas

failu konvertavimas

Jo daba tai tragedija Žliumbiaesme… tevas parsisiunte el pastu daryti ataiskaitas namo… o as suintaliaves ofisa Šypsena, o jam tai dzin buva Liežuvis, arba nesusiprotejo ATSIDARYTI exseliU, NES ISKART AUTOMATISKAI I OFISA KONVERTAVO FAILA… Liūdnas zodziu kaip suprantote nusiunte ir darba savo ataskaita ir jam nejo Ne tai dabar tragedija kaip paversti ofisa lietuviska Exseliu, paciam nesigavo Žliumbia bandziau keisti nurodyti kuo atidaryti su kopija bet ta pati uzdave ir kitiem failam vos i kelnes nepridejau kai atidarius pamaciau kad heroflifai visuose Baisue sakau padekit isisukti is p[adeties Nekaltas Žliumbiakaip padaryti kad jam darbe ant exselio Win Xp atidarytu Žliumbiaaciu Taipjau manau netrinsite Žliumbia nestada bus ragu man Kanda Piktasne duagiau namie ataskaitu nebus Ne Cha chaHELP!!! beje ten LABAIJ LABAIJ DAUG FAILU !!!o kopijuoti tiesiai is ofiso i exseli NEISEJO Ne Žliumbia

Blin nieko nesupratau ŠypsenaKoki ofisa tu susintaliaves? Kaip ish ofiso i excel nesikonvertuoja? Paaiskink zmoniskai, 3 kartus perkaiciau. Supratau kad namie tu turi OpenOffice, o pas teva darbe ant MS Office neispaiso failu? Taip?

Taiptrumpai is darbo exseliu atsiuncia nebaigtas ataskaitas… namie iskarto atidaro ofisu baigia, suncia i darba ir jam atidarius exseliu rodo heroglifus Žliumbiaaiskiau ??? Žliumbia

Nu supratau. Tik vienas dalykas - Ofisu vadinamas Ms programu rinkinys Excel, word ir t.t

OpenOffice.org 1.0.3 jeigu tiksliai :v sako jam rodo heroglifus Žliumbia ir viska varo nat mane Baisu neparodei kad exseli ijungti, nemoki konvertuoti ir p[an krc Kanda Piktaska daryt?

Namie darai save as ir pasirenki, kad irasytu Microsoft Excel 97/2000/XP. Turetu padeti (nebent tuose ataskaitose pilna exceliniu macrosu). Siaip geriau suinstaliuok OOo 1.1.2 , ten viskas veikia sklandziau (tiesa - angliskai)