F*ck yeah!

F*ck yeah!

Savaitgalio darbas ^^

Aš tai perėjau beta ir viskas, užmušiau ten kažkokią pabaisą Cha cha Coop nesamonė. Šiaip toks nelabai man. Jei kaina būtų 50lt gal ir paimčiau, bet daugiau gaila už tokį žaidimą Cha chaO ant kiek ilgesnis bus pilnas žaidimas lyginant su beta? Nes čia tai labai trumpas, per pora valandų viską pereit galima.

O savaitgalį toks gražus oras buvo…

Bus tu savaitgaliu, ne karo metas. Kushlius: cia berods buvo viena dalis is 3 pirmam act’e. Isvis 5 act’ai, o ar jie tures visi po 3 ar daugiau daliu, tai nezinau.

Man neisleike nervai maxint, o dar kai atsijungus atgal nebeileido, tai isvis… O dar pati zaidima gausiu nemokamai uz metine wow prenumerata, tai net nezinau ar labai dziaugiuosi Nekaltas

Ai man toks hack’n’slash zaidimas Cha cha kazko tikejausi ipatingo, bet realiai - nuvyle. Zinoma, cia tik beta, taciau stebuklu nesitikiu ir is full versijos

Vakar tragedija buvo su juo. Siandien ne vieno DC nebuvo. Realiai per siandien ir padarem tuos achievementus. 12h uztrukom kazkur.

Tai ne kažką SP, mušti tik noobus online belieka…

laukiau ne tas zodis, bet pameginus… kazkaip susviravo mano faniskas uzsidegimas… 140lt uz ji moket jau kazkaip gaila daros Cha cha nors uz monka ir wizarda smagiai zaidesi Juokiasi

Nebuvau diablo fanas, d3 nelaukiau, bet po betos patiko teks turbut pirkt Šypsena patiko WD primine loca is wow’o uz ji pirma zaisiu.

Gražu žiūrėti Šypsena

Tai kaip suprantu pagal daugumos komentarus, is didelio debesio mazai lietaus Cha cha na matyt prates tradicija, kas viskas kas kuriama daugiau negu 10 metu yra atrabotkes Cha cha

Nemanau, akd 10 metų kūrė, ką čia tiek laiko kurt? Gi nieko naujo. Nesakau, kad tai blogai, turėjo kažką naujo sugalvot ar pan. bet tikrai neįmanoma tokio žaidimo 10 metų kurt tokiai kompanijai Cha cha

Bb jie ten ką kuria 10 metų, 8 metus kavą geria ir artworkus iš lempos paišo, o poto jau dirbt pradeda.

Gerai Cha cha Manyčiau, kad ne stebuklus turėjo kurti, bet kadangi čia blizardas ir tiek laiko turėjo, natūralu, kad kaip blizardui tai ir aukštesniu reikalavimus keliam. Čia ne koks City Interactive ar dar kokia maža kompanija… Burbulas greičiausiai sprogs…

as tai nusprendziau nepirkt. Nieko stebuklingo nepamaciau ir uz tokia kaina galiu pasiimt max payne 3, sniper elite 2 ir resident evil.

Blizardas dar niekada nepasišiūkšlino su žaidimu ir išleidžia idealų vartojimui produktą. Tai bus ir šį kart - pardavimai pasakys kas buvo teisus, o kas ne. Tai ne stebuklas, tai - DIABLO