F-1 meet'o kaina :D

F-1 meet’o kaina :smiley:

visai nebrungiai Cha cha Cha cha

kiek dalyviu? siaip,sestadieni su zmona panasia saskaita iridenom Juokiasi

na 15vnt’u zmoniu,tai norma,simboliskas bokalas ir uzkanda

Na cia del viso pikto nuslepta, uz ka mes cia taip ismokejom… Cha cha O siaip dalyvaujam konkurse palakstymui kateriu po Kursiu marias… Tik va, kas bus tie 4 lainimgieji, jau sunkiai nuspresim… Nekaltas NB ir as isleidom daugiausiai…! Cha cha Labas

valgyt uzsimaniau Nekaltas Cha cha

viskas cia aisku uz ka mokejot Cha cha Alus+ Taurė Kiaulė Juokiasi

nieko as nezinau, mesim burtus Cha cha Cha cha mes nekalti kad edrunai esat Cha cha Cha cha

+5 kazkiek uz mano alaus bokala. kadangi atejau i pabaiga, mokejau atskirai Nekaltas

O tai kas kaltas is viso, kad nematem raudono podiumo? Nežinau Nors paguoda butu… Cha cha

nu tai nereik veluot, tave ismetam is konkurso Cha cha Cha cha

nu kaltos sutrike komunikacijos Cha cha Cha cha massai juk sutrukde Juokiasi

Mes puikiai per pietus komunikavom… Juokiasi “Ei, padavejau, italiskos picos uz Ferrari pergale, na ir dar pora Colos”! Lyg ir buvau isgirstas, bet tai nepadejo… Pavargęs

Juokiasi Puikiai Cha cha

italai, itališką picą jamiau tai pagal tavo pavyzdį Cha cha nepasigailėjau Gerai

Tu *bliamba* negalvok pabėgt su mano kateriu Juokiasi

Labas Zodziu, darysim koki konkursa ar atranka. Šypsena Tad repetuokit - dainuosim, soksim, daug valgysim ir pan. Cha cha

Ei, o tai taip ir nesupratau… Rinks 1 laimingąjį čekį iš visų 300+ ar kiekvienas 300+ gaus free ride’ą(? Nežinau Iš pradžiu vis maniau, kad 2 variantas, bet panašėja, kad 1 Nekaltas

tai jei tik vienas, šansai tokie simboliški belieka Cha cha

Bet zinant kad mes stirpus tai… Cha cha Cha cha