Ežerų stintos

Ką chebryte ryt ant stintų varot ??? Mirkt

JuokiasiMano jei profiai iš konfos kibima nema tai Katė nėr ko varyt ant žuvės
nebent į žuvies skyrių Juokiasi

GB vpieriod !!!!!!!!!

Jopaqimat - šindė ant ašarių buvo, bet kai žvejoji atrodo šilčiau Šypsena

buvau šiandien Baluoše …Pavargęsnekibo… Užsispyręs pagavau tik 35 štukas, kiti iš vis po keliolika. Kibo tik patinėliai, iš 35 št. tik dvi mamašos su ikrais. Rytinio kliovo nebuvo, per pietus beveik štilius, vakare biški pradėjo judint ir tai tik judinant aukštyn žemyn sistemėlę ir spiningėlį laikant rankoj, nes kibimai atsargūs , nespėjai pakirst atia… Buvau pasiėmęs aliejaus ir pyliau į eketes…, visai neblogai, žymiai lėčiau užsitraukinėja eketės…, nes šaltukas ryte spaudė tai joptvaimat …

mano kolega šiandien spjovė į stintas ir užsiėmė ešeriais, rezultatai neblogi…, kibo cigaretiniai bet dažnai pasitaikydavo ir didesnių… . Dabar ką tik nuo stalo Cha cha stintos su ašarukais iškeptos ir skaniai suvalgytos užsigeriant alumi Laimingas sėdžiu sotus kaip tūzas ir ko gero pagavau kablį Ufff Girtas Cha cha

degtukai toliau plaukioja po vandeniu, mane boba iš namų išvarytų už degtukinius ir cigaretinius Juokiasi kepėm kepamus Taip

privatas Geram Dviračiui: mane ryt jama iš Žirmūnų. Susitiksim Baluoše Labas

visa zuvi reikia palaeidinet Gerai o stintu is vis negaudyt Veee

kažko nekaršta Nekaltas

Kvankt?Kvankt?Ignoruoju

Dieną kliovo nebuvo, vakaran atsirado kliovas. Aš savo rezulatatais patenkintas- lygiai 30 vnt. Ale jau karpinykas skauts (galvą žemai lenkiu) kokius 4 kart per dieną karšta kiaušiniene su šonine maitino, kepimo procedūra vyko palapinėj antg portatyvinės dujinės viryklės. Nu, ble, takovo nomera ja v žizni nievidal. Ale buvo labai gerai Gerai. I kliovas buvo, i lauko virtuve buvo Gerai. Gera buvo rybalka Tūsas

Nu kebrytė gerai pavarėt Gerai
Čia kur ant baluošo ? Nekaltas

pietūs. ir taip daug kart per dieną (namie tiek neprisivalgau) http://arvydas5966.fotopic.net/c1206785.html

as irgi - lygiai 30. Kiek zinau Gintas irgi - lygiai 30. Koks tai magiskas skaicius. O siaip tai pasiteisino vakarinis kliovas - nuo 16.00, epizodiskai, neuztikrintai, bet svarbiausia, kad geriau nei vakar ar uzvakar.

Kas yr "atraktorius"?

Dzikus skystyme mirkai?

Maciau siuos du zaliukus su keptuvem sestadieni parduotuvej. Karpininko kresla sedejimui norejo pirkti

bet nepirko

Šį kartą buvo nemažai patelių su ikrais. Ką tai galėtų reikšt? Kad dar bus kibimas? Isigilinau į lėkštę Niam niam: net ir tos paaugles, kur į mano veidrodukus žiūrėjo, vistik, su ikrais Nekaltas