buvau šiandien Baluoše …nekibo… pagavau tik 35 štukas, kiti iš vis po keliolika. Kibo tik patinėliai, iš 35 št. tik dvi mamašos su ikrais. Rytinio kliovo nebuvo, per pietus beveik štilius, vakare biški pradėjo judint ir tai tik judinant aukštyn žemyn sistemėlę ir spiningėlį laikant rankoj, nes kibimai atsargūs , nespėjai pakirst atia… Buvau pasiėmęs aliejaus ir pyliau į eketes…, visai neblogai, žymiai lėčiau užsitraukinėja eketės…, nes šaltukas ryte spaudė tai joptvaimat …
mano kolega šiandien spjovė į stintas ir užsiėmė ešeriais, rezultatai neblogi…, kibo cigaretiniai bet dažnai pasitaikydavo ir didesnių… . Dabar ką tik nuo stalo stintos su ašarukais iškeptos ir skaniai suvalgytos užsigeriant alumi sėdžiu sotus kaip tūzas ir ko gero pagavau kablį
Dieną kliovo nebuvo, vakaran atsirado kliovas. Aš savo rezulatatais patenkintas- lygiai 30 vnt. Ale jau karpinykas skauts (galvą žemai lenkiu) kokius 4 kart per dieną karšta kiaušiniene su šonine maitino, kepimo procedūra vyko palapinėj antg portatyvinės dujinės viryklės. Nu, ble, takovo nomera ja v žizni nievidal. Ale buvo labai gerai . I kliovas buvo, i lauko virtuve buvo . Gera buvo rybalka
as irgi - lygiai 30. Kiek zinau Gintas irgi - lygiai 30. Koks tai magiskas skaicius. O siaip tai pasiteisino vakarinis kliovas - nuo 16.00, epizodiskai, neuztikrintai, bet svarbiausia, kad geriau nei vakar ar uzvakar.
Šį kartą buvo nemažai patelių su ikrais. Ką tai galėtų reikšt? Kad dar bus kibimas? Isigilinau į lėkštę : net ir tos paaugles, kur į mano veidrodukus žiūrėjo, vistik, su ikrais