Ežerų stintos

Noreciau as paziureti i jus sekmadieni ryta, gal net pavyks Šypsena

Nieko ten idomaus nepmatytum. Esu miegojes palapinej prie didesnio salcio, ir be burzuikes. O instaliavus burzuike palapinej galetum zvejot su marskiniais.

kaip suprantu si savaitgali nieko sesigaus. Tai tada reikia jau nuo pirmadienio pradet PPBS planavimo procesa sekanciam savaitgaliui.

A ko pats dar prie komppo - ar nieko neisejo?

geros zinios- kibs tik sekmadieniTaip

UfffUžsispyręsValioLinksmybėsButelis

aš ir skambijau, šiaip vėlokai jie nuvažiavo, galbūt kimba per saulėlydį ir po jo. Bet jų eksperimentu domiuosi Taip ir gerbiu Taip

kas, blin važiuos sekmadienį?

palauk žinių šeštadienio rybalkos, gal kliovo nebus ir noras praeis …Cha cha

nepraeis, pas man nauja sistemėlė surišta, dar pas nieką tokios nemačiau, reik išbandyt

aš savo dvi naujas sistemėles rišu jau nuo šešių vakaro… Kanda bl… alus jau baigėsi, o dar rišimo dakuja … rišu mažus kabliukus Nekaltas

per visus pagavo 3 stintas… naktis dar ilga Šypsena

vat aš ir surišau mažus kabliukus, su veidrodukais, be šviestukų, bet dėl vieno nesu įsitikinęs: kaži kaip ten seksis pakirst su tais mažais 12nr. kabliukais, o vat veidrodukus norisi patikrint… Dar norėjau virš jų ir bent kas antrą fosforiuką pririšt, bet tada gausis kaip visada- fig suprasi dėl ko kibo ar nekibo. Bet, svarbiausia,- interesas išbandyt yra Šypsena

Man tai idomu, kokios ten matymo galimybes tokiame gylyje ir ar po ledu? reikia nardytoju paklaust - gal jie ka papasakotu

12 nr ?Nekaltas aš vieną susirišau su gamakatsu 14 nr., kitą su 12 … ,daugiau vilčių teikiu 14 nr., kabliukai ilgakočiai be jokių pribumbasų.
Šiaip galiu tvirtint kad kibimo sėkmę lemia ne kabliukai bei ant jų navarotai , o sistemėlės ilgis Mirkt kuo ilgesnė, tuo geriau… tik pisnios ir raizgymo tai bus garantuotai Cha cha
Na ką gi… viskas surišta, supakuota, zakuskė su Butelis, yra džipas su pilnu kuro baku… ryt jamsim Baluošą Cha cha tfu tfu tfu…

nu tas sistemeles ilgis tai nezinia kiek lemia - kad butu galia rist kiek nori kabliu -tada gal j, bet kai turi gaudyt sesiais - tai labai jau retai jie gaunasi Klasta

riši kas 30 - 40 cm ir gaunasi beveik 2 m. sistemėlė, su ilgesne jau nesusitvarkysi …

as pernai risdavau praktiskai kas puse metro - ir nieko - normaliai iseidavo
aisku, zvejodavau darbo dienom, kai nebdavo kolchozo - tai paeini kiek i sona - ir istrauki sistema is eketes - nieks nesipainiojo

Mobilusis Nekibo. Pirmą nakties jau buvo namie.

Kas mane ryt paimtų ???Žliumbia

Gintas, kiek žinau, nevažiuos. O su vytios važiavimu… nu pats žinai. Savaitę darė audukei starterį, o šiandien ryte vėl turėjau per jį plaktuku daužyt, kad sukt pradėtų. Matomai, įvorės sudilę ir stringa minusinėj temperatūroj. Meistrai nivjabieni, ble Kanda

Dvirati gal ir mane paimtum jei vaziuosiu?