Nieko ten idomaus nepmatytum. Esu miegojes palapinej prie didesnio salcio, ir be burzuikes. O instaliavus burzuike palapinej galetum zvejot su marskiniais.
vat aš ir surišau mažus kabliukus, su veidrodukais, be šviestukų, bet dėl vieno nesu įsitikinęs: kaži kaip ten seksis pakirst su tais mažais 12nr. kabliukais, o vat veidrodukus norisi patikrint… Dar norėjau virš jų ir bent kas antrą fosforiuką pririšt, bet tada gausis kaip visada- fig suprasi dėl ko kibo ar nekibo. Bet, svarbiausia,- interesas išbandyt yra
12 nr ? aš vieną susirišau su gamakatsu 14 nr., kitą su 12 … ,daugiau vilčių teikiu 14 nr., kabliukai ilgakočiai be jokių pribumbasų.
Šiaip galiu tvirtint kad kibimo sėkmę lemia ne kabliukai bei ant jų navarotai , o sistemėlės ilgis kuo ilgesnė, tuo geriau… tik pisnios ir raizgymo tai bus garantuotai
Na ką gi… viskas surišta, supakuota, zakuskė su , yra džipas su pilnu kuro baku… ryt jamsim Baluošą tfu tfu tfu…
nu tas sistemeles ilgis tai nezinia kiek lemia - kad butu galia rist kiek nori kabliu -tada gal j, bet kai turi gaudyt sesiais - tai labai jau retai jie gaunasi
as pernai risdavau praktiskai kas puse metro - ir nieko - normaliai iseidavo
aisku, zvejodavau darbo dienom, kai nebdavo kolchozo - tai paeini kiek i sona - ir istrauki sistema is eketes - nieks nesipainiojo
Gintas, kiek žinau, nevažiuos. O su vytios važiavimu… nu pats žinai. Savaitę darė audukei starterį, o šiandien ryte vėl turėjau per jį plaktuku daužyt, kad sukt pradėtų. Matomai, įvorės sudilę ir stringa minusinėj temperatūroj. Meistrai nivjabieni, ble