Reiskia, atsiiranda sansas pakabint gyvenimo zuvi
[quote]
Gerasdviratis rašė:
Nu kaip ir aisku, a kur tas sratukas dedamas? kokia jo paskirtis? ir kiek kabliu dedi?
beje kaip tai buvo pastebeta (ne mano vieno), kad zaliai svieciantys karoliukai blogiau dirba nei baltai-gelsvai svieciantys.
chebra neria ir giliau nei 30 metru, nebe caro laikai gi
Gerasdviratis rašė:
Nardo be tikslo,pridurkai,parodyciau kur spiningas nuskendes
neseniai per teliką rodė asvejos dugną, ten nuo ledynmečio išlikusios kažkokios uolos ar rifai , tai ko gero vėl narai bandys filmuot
gal pamenat kada buvo pramoninkai prasisuke per stintas asvejoj?
KAYSER rašė:
gal pamenat kada buvo pramoninkai prasisuke per stintas asvejoj?
pries tris ar keturis metus buvo ilinde
Gerasdviratis rašė:
Ryt organizuojuos.
ryt nedirbu, ale vėl remontai tęsis
Gerasdviratis rašė:
Ryt organizuojuos.
musėt ir aš
čia tipo stintų ant Asvejos
Gerasdviratis rašė:
turistux rašė:
Gerasdviratis rašė:
Ryt organizuojuos.ryt nedirbu, ale vėl remontai tęsis
Pamatytum tu mano remontus…Remontai ateina ir iseina,o stintos kimba tik trumpam.
zinau sekamdieni mesiu visus remontus, nors jau buvau susitares, mesiu +1 svaigulius “greiciau”, nes kaip sakei: stintos tik trumpam…
turistux rašė:
Gerasdviratis rašė:
turistux rašė:
Gerasdviratis rašė:
Ryt organizuojuos.ryt nedirbu, ale vėl remontai tęsis
Pamatytum tu mano remontus…Remontai ateina ir iseina,o stintos kimba tik trumpam.
zinau sekamdieni mesiu visus remontus, nors jau buvau susitares, mesiu +1 svaigulius “greiciau”, nes kaip sakei: stintos tik trumpam…
sekmadieni vaziuodamas uzsuk pas mane, prisijungsiu
Jei manes sinusitas visiskai nepribaigs, tai as sekmadieni irgi kur tai gaudysiu stinta - bet dar nezinau kur - gal prie Dubingiu pabandysiu.
skauts rašė:
sekmadieni vaziuodamas uzsuk pas mane, prisijungsiu
ryt iseigine ir remontus damusines. Sekmadieni dideliam +1 pykciui, viska metu, nors ir sutarta buvo su meistru, ale anas tik apsidziaugs. Ford Windstar veza
turistux rašė:
skauts rašė:
sekmadieni vaziuodamas uzsuk pas mane, prisijungsiuryt iseigine ir remontus damusines. Sekmadieni dideliam +1 pykciui, viska metu, nors ir sutarta buvo su meistru, ale anas tik apsidziaugs. Ford Windstar veza
Ford Windstar niekur neveza
skauts rašė:
Ford Windstar niekur neveza
kada kliovas buvo?
čia užtat, kad manęs nebuvo
turistux rašė:
čia užtat, kad manęs nebuvo
nu jo, sitas momentas tai galioja, isvaziuok su turistuku zvejot tai xuj ka pagausi, gali net meskeriu neimt praktiskai…
bet yr 1 vaistas - prigirdyt bez pamiati
bet ir tas nevisad veikia
salatis rašė:
turistux rašė:
čia užtat, kad manęs nebuvonu jo, sitas momentas tai galioja, isvaziuok su turistuku zvejot tai xuj ka pagausi, gali net meskeriu neimt praktiskai…
Gerasdviratis rašė:
Girdejau ,kad sestadieni organizuojat ekspedicija,man darbas gi,davai sekmadieni.
bus ir sekamdieni