Ežerų stintos

jusu nerodo,nes pradzioj laidos pradzioj sake tie kur su vonia vazinejas tai mazas dubasina stintas ,jama visas padriat ir kitus kritikuojaJuokiasi

kol kas an mūsų “stalo” ir kolektyvas normalus būna, spiningėlio nenukniso, Dviračiui an galvos negręžia, kai jam gerai kimbaCha cha, anekdotus linksmus pasakojaGerai
šymet jau keturios rybalkos ir visos nepaisant skirtingų rezultatų - GeraiGeraiGerai

man tai didelis skirtumas 10-15cm ar 20cm, bet dar didesnis skirtumas 60 ar 340km ir dar ledu 2 km pyz…dint. Nors gal kur 340km atsoso tikimybė mažesnė, bet mažą atsosą ten, atsveria totalus atsosas čia, kur namo grįžt 60km. O kitą vertus dar nebuvau KM paieškot atsoso, kai kas važiuosit, maž prisijungsiu, pademonstruosiu, kaip tai atrodo Laimingas

alia ir toj vietoj carius rado kazkoki prijoma, jam jame carskos, maciau pats Pavargęs o man tik viena kita jame carska, nors ir nuo dugno jas jamiau (auksciau patinai mazi sukinejos) Nekaltas

Juokiasiniekingas mailius tos stintos, kad jas carskom vadint.o idomumas tik sporte, varzymasis, tas pats kaip auksles vasara su pludine…bet pastarasias maziau kas gaudo ir tai dar karta irodo, kad svarbu ne tik procesas, bet ir prikimst pilnas saldymo kamerasTaip

girdejau, kai vyrai gaude stintas, pats palei pakrante beviltiskai bandei suvyliot margadryzi sprindini matroskina Juokiasi

RicoOriginalaz sake rudeni kazkur Darsunisky motininiu prilupo

tai pačiam Darsūnišky ir gaudėm…Nekaltas

ten kartais užplaukia motininės…

ež.stintelių gaudymas šiuo metu yra aukščiau visko, super!!! pasinėriau į ieškojimus. kaip? kaip išmokti pasirinkti/priimti sprendimą ir po to nesigailėti/neabejoti? nes kol kas dabar, kad ir ką pasirinkčiau, jaučiuosi pasirinkęs neteisingaiCha cha man atrodo, kad kitiems viskas paprasčiau-kimba geriauCha cha ko norėt, atsekiau, kad sekantį kartą bus mano tik aštunta jų žūklėMirkt
[deep (depth) powerValio]

sekanti mano zukle bus antra, bet ruosiuosiu labai stipriai tave apgaudyt Cha chaŠpyga
po pirmos zukles pasidariau svarias atitinkamas isvadas Cha cha

Taip…net iš po ledo, link pavasarioNekaltas

suviliojau 15 eseriuku, kuriu bendras svoris virs 1 kg. abu tiek stintu nepagavo Kietas

Nieko as kitaip nepasakosiu. 60 stintukiu ir viena kuojuke. Buvo tikra nekiba. Bet mane gelbejo echolotas. Stintos ejo ir po ledu ir per viduri vandens - siaip butu sunku jas sugaudyti. Per sia zvejyba sugavau ir didziausia savo stinta, ir maiausia.

Kaip echolote atrodo stintų būrys? Tankiai ten jos laikosi? Per kelių metrų gylį paprastai būna išsidėstęs būrys?

prarasi mano pagarbą, gerbiamasis, už tokius klausimu Šypsena Echolote rodo žuvis, o tokiam gyly tai gali būt stinta arba seliava (Stirniuose irgi rodė dafiga žuvies, bet nekibo- darom išvadą, kad tai seliava arba sykas Šypsena). Nes stinta turi ypatybę kibt, net jai ir nepasikerta. Dėl išsidėstymo Mkotėvas parašė. Būna dugne, būna aukščiau, sekt echolotu reikia, kur jos konkrečiu momentu laikosi.

Išjunk žuvų identifikavimo režimą ir matysi ne “žuvis”, o lankelius ar “šiukšles”. Cha cha

Baikit išsidirbinėt. Šypsena Jei nesuprantat, paklausiu supaprastintai - stintų būriu laikot, kai ekrane matot penkias žuvytes, susispaudusias krūvon 20 m gylyje? Ar greičiau ekrane matysis penkiasdešimt plačiai išsimėčiusių žuvyčių? Ar gal rodys ne atskiras žuvytes, o tamsią dėmę centre ir pasibarsčiusias paskiras žuvytes pakraščiais?

pasidariau du spiningelius, viena su labai jautria ir plona virsunele, kokia ten virsunele - nuo vidurio linksta kaip baranka - cia tam atvejui jei sals labai ledas - bus tik du ziedai ciulpimui, manau uzteks jautrumo per akis Nekaltas Kita pasidariau su dviem dideliais ziedais ant koto, ir viena spinigini ziedeli pritvirtinau vietoj sargelio ziedelio, pasak turistuxo, turetu svoris be trukdziu zemyn vaziuot Taip isbandysim Klasta ryt pabaigsiu risti sistemeles, poryt i zvejyba Ufff

Tau pintas valas prišalinės prie ritės ir todėl neslys pats. Cha cha GD, kokį tu pintą valą naudoji ir ar jis tau neprišalinėja???

vakar irgi uzgavenes sventei? Cha cha siaip istikruju prie tokio minuso koks zadamas, neisisvaizduoju ka su prisalimais reiks daryt Baisus

ka daryt … nedek pinto valo ir viskas bus o.k.