kol kas an mūsų “stalo” ir kolektyvas normalus būna, spiningėlio nenukniso, Dviračiui an galvos negręžia, kai jam gerai kimba, anekdotus linksmus pasakoja
šymet jau keturios rybalkos ir visos nepaisant skirtingų rezultatų -
man tai didelis skirtumas 10-15cm ar 20cm, bet dar didesnis skirtumas 60 ar 340km ir dar ledu 2 km pyz…dint. Nors gal kur 340km atsoso tikimybė mažesnė, bet mažą atsosą ten, atsveria totalus atsosas čia, kur namo grįžt 60km. O kitą vertus dar nebuvau KM paieškot atsoso, kai kas važiuosit, maž prisijungsiu, pademonstruosiu, kaip tai atrodo
alia ir toj vietoj carius rado kazkoki prijoma, jam jame carskos, maciau pats o man tik viena kita jame carska, nors ir nuo dugno jas jamiau (auksciau patinai mazi sukinejos)
niekingas mailius tos stintos, kad jas carskom vadint.o idomumas tik sporte, varzymasis, tas pats kaip auksles vasara su pludine…bet pastarasias maziau kas gaudo ir tai dar karta irodo, kad svarbu ne tik procesas, bet ir prikimst pilnas saldymo kameras
ež.stintelių gaudymas šiuo metu yra aukščiau visko, super pasinėriau į ieškojimus. kaip? kaip išmokti pasirinkti/priimti sprendimą ir po to nesigailėti/neabejoti? nes kol kas dabar, kad ir ką pasirinkčiau, jaučiuosi pasirinkęs neteisingai man atrodo, kad kitiems viskas paprasčiau-kimba geriau ko norėt, atsekiau, kad sekantį kartą bus mano tik aštunta jų žūklė
[deep (depth) power]
Nieko as kitaip nepasakosiu. 60 stintukiu ir viena kuojuke. Buvo tikra nekiba. Bet mane gelbejo echolotas. Stintos ejo ir po ledu ir per viduri vandens - siaip butu sunku jas sugaudyti. Per sia zvejyba sugavau ir didziausia savo stinta, ir maiausia.
prarasi mano pagarbą, gerbiamasis, už tokius klausimu Echolote rodo žuvis, o tokiam gyly tai gali būt stinta arba seliava (Stirniuose irgi rodė dafiga žuvies, bet nekibo- darom išvadą, kad tai seliava arba sykas ). Nes stinta turi ypatybę kibt, net jai ir nepasikerta. Dėl išsidėstymo Mkotėvas parašė. Būna dugne, būna aukščiau, sekt echolotu reikia, kur jos konkrečiu momentu laikosi.
Išjunk žuvų identifikavimo režimą ir matysi ne “žuvis”, o lankelius ar “šiukšles”.
Baikit išsidirbinėt. Jei nesuprantat, paklausiu supaprastintai - stintų būriu laikot, kai ekrane matot penkias žuvytes, susispaudusias krūvon 20 m gylyje? Ar greičiau ekrane matysis penkiasdešimt plačiai išsimėčiusių žuvyčių? Ar gal rodys ne atskiras žuvytes, o tamsią dėmę centre ir pasibarsčiusias paskiras žuvytes pakraščiais?
pasidariau du spiningelius, viena su labai jautria ir plona virsunele, kokia ten virsunele - nuo vidurio linksta kaip baranka - cia tam atvejui jei sals labai ledas - bus tik du ziedai ciulpimui, manau uzteks jautrumo per akis Kita pasidariau su dviem dideliais ziedais ant koto, ir viena spinigini ziedeli pritvirtinau vietoj sargelio ziedelio, pasak turistuxo, turetu svoris be trukdziu zemyn vaziuot isbandysim ryt pabaigsiu risti sistemeles, poryt i zvejyba