ech rybalka byla, lygiai 85 stukeles oras nerealus, kliovas nerealus, Dviratis su savo bazaru nerealus laikas praleistas nerealiai jau zinau ka kita karta darysiu kad neatsilikt dvigubai nuo cariaus, niekam nesakysiu
Jo, kliovas geriausias buvo nuo 8 iki 9, bet butent per geriausia kliova supainiojau meskerytes, nes 2 turejau…O ir tos “starova obrazca” kuris siemet nepasiteisino…Kita savaigali jei vaziuosiu tai pasiruosiu tinkamai Cia tik razvetka buvo. Tikekimes dar kibs
Mano paties mašina antrą kartą iš eilės prie minuso užsikūrė, tai iš bėdos kaip ir pats galiu vežt Nesakau, kad labai noriu, nes man pirmadienį darban nereikia , bet iš bėdos…
šitiek metų žmonija ieškojo ir kabino kuo ilgiau šviečiančius karolius, o per kelias žvejybas eretikai nusprendė paneigti šį ilgametį tikėjimą Syko nemalonę ir pyktį užsitrauksit, bedieviai
ekperimentavosim-ziuresim-matysim nes tikrai atrodo, jog nepasikerta vien del to, kad “musha” ne per ten kur reik o sykui visada pora shoniplauku buna paskirta
Pas man 20 vnt ir ešerys, kuris išpūtė žarnokus iš 30m ištrauktas, pas Runcį , atrodo, panašiai. Mikotėvui kliovas- keli desėtkai (jam sekės ), dar kažkam iš kalchozo zjbs kibo. Kibimų negali sakyt kad mažai buvo, bet pakirtimas 1:20, jei ne blogiau Per visą dieną nuo ryto pagavau 7, ir tik vakare per paskutinį žorą pritempiau iki 20 (leidosi pakertamos apie 10-12m gyly). Bendrai įvertinus, kad visą dieną kibimas buvo pasiskirstęs taip netolygiai, tai prisiminiau seną gerą lietuvišką apibūdinimą: “otsos”