Ežerų stintos

susiskambinau 8:30, jama mane prie baltupiu maximos…

dar vadinasi kimba …Nekaltas jei po šeštadienio Girtas Pavargęsišgyvensiu, tai sekmadienį per pietus reiks atlėkt dzikus pamaudytNekaltas

ech rybalka byla, lygiai 85 stukeles Ufff oras nerealus, kliovas nerealus, Dviratis su savo bazaru nerealus JuokiasiGerai laikas praleistas nerealiai GeraiGeraiGerai jau zinau ka kita karta darysiu kad neatsilikt dvigubai nuo cariaus, niekam nesakysiu Mirkt Liežuvis

Jo, kliovas geriausias buvo nuo 8 iki 9, bet butent per geriausia kliova supainiojau meskerytes, nes 2 turejau…O ir tos “starova obrazca” kuris siemet nepasiteisino…Kita savaigali jei vaziuosiu tai pasiruosiu tinkamai Šypsena Cia tik razvetka buvo. Tikekimes dar kibs

Atrodo, sveikata pasitaisė, mielai ryt (sekmadienį) važiuočiau Nekaltas

Mano paties mašina antrą kartą iš eilės prie minuso užsikūrė, tai iš bėdos kaip ir pats galiu vežt Nekaltas Nesakau, kad labai noriu, nes man pirmadienį darban nereikia Tūsas, bet iš bėdos…

jei tavo auksiukas apsiimtu paziuret mano abu vaikus - galeciau vezti JuokiasiGerai

O kas tavo abi gyvates pažiūrės?

joms prieziuros nereikia Ignoruoju

nugnybsiu karolius ir kita svieciancia mandabletstva nachrenKandaUžsispyręs

šitiek metų žmonija ieškojo ir kabino kuo ilgiau šviečiančius karolius, o per kelias žvejybas eretikai nusprendė paneigti šį ilgametį tikėjimą Baisus Syko nemalonę ir pyktį užsitrauksit, bedieviai Šypsena

ekperimentavosim-ziuresim-matysimGerai nes tikrai atrodo, jog nepasikerta vien del to, kad “musha” ne per ten kur reikNekaltas o sykui visada pora shoniplauku buna paskirtaMirkt

Daro tie veidrodukai ar nedaro, bet jau matau, kad ryt niekas stintų nevažiuos kompanijoj…

O tai stintautojai Liežuvis Tik stintas gaudo MirktCha cha

Gal man ryt varyt ? Nekaltas
raik ait prognozes išsiaiškint… o tai šiandie iš ryt nevarėm žvejot vien dėl to, kad pas mani Mašina minus septyniolika C rodė Kvankt?

Telefonas sian kliovas nekoks, turistuxas kokia 15 sake turi, mikotevas koki 40, dabar lyg vakarinis kliovas yra…

pasidariau labai jautru spiningiuka, nereiks ne sargelio - maziau sals valas ir sistema nekliudama link dugno greiciau varys Gerai

ir verl susara lupaPiktas

kai as pirma kart zvejojau ir ant kliovo uztaikiau, tai axujiet koki kabli pagavau, px kad kuojos didesnes, varysiu kita savaitgali vel stintuku Liežuvis

…rodė kaip jas lupa per Žvejo bibliją" Ne

Pas man 20 vnt ir ešerys, kuris išpūtė žarnokus iš 30m ištrauktas, pas Runcį , atrodo, panašiai. Mikotėvui kliovas- keli desėtkai (jam sekės Klasta), dar kažkam iš kalchozo zjbs kibo. Kibimų negali sakyt kad mažai buvo, bet pakirtimas 1:20, jei ne blogiau Liūdnas Per visą dieną nuo ryto pagavau 7, ir tik vakare per paskutinį žorą pritempiau iki 20 (leidosi pakertamos apie 10-12m gyly). Bendrai įvertinus, kad visą dieną kibimas buvo pasiskirstęs taip netolygiai, tai prisiminiau seną gerą lietuvišką apibūdinimą: “otsos”

P.S. Mikotėvas viską papasakos visiškai kitaip Šypsena