extreem

extreem

kas istryne mano buvusia foto Piktas tokia faina buvo Cha cha nu va daba jum extreemas Cha cha kokybe nekokia, nes is video imta Liežuvis

tik nereikia verkti Liežuvis

Juokiasi Geraigerai, kad manes ten nebuvo… Juokiasiaga, as irgi tos foto pasigedau Liūdnas

koks tu kietas su kieta tacka Juokiasi

o tu su pezu vazineji ir isivaizduoji, kad cia virsune??? Juokiasi nevykes tu man

as nieko neisivaizduoju, eik meiles ieskoti Juokiasi

ka tu cia su ta meile pristojai??? kas tai isvis nepatinka? Vau!

gyvenk ramiai, nesinervink Cha cha

as ir gyvenu ramiai, bet siaip sau prisikabinai ir aiskini cia Mirkt ramiakas Mirkt visi savi Cha cha

cia tipo mergas kabini jom ivaizdi darydamas? Juokiasiciuju eilinis fakin forsas…tokais foto i auto.banginiai

Man ir atrodo, kad į kitą kluba šią iliustraciją reiktų dėti.

kokios dikusijos issivyste,- siaip gi tavo laisve kkaroli, kur nori ka nori ten ta ir dedi,- o kaip kiekvienas priima informacija,- tai jau kaip ir jo reikalas. ( skaityk tyliai, kad kiti neisgirstu Šypsena “kiekvienas sprendzia pagal savo sugedimo laipsni” , taip sako senoliai ir ka argi jie ne savo patirtim remes Šypsena )

respme>>> taip as FORSAS, ir tikrai ne FAKING BANGLAS Cha cha tai va Mozuza>>> na nepyk smarkiai, idejau cia, ka jau padarysi NekaltasPapartžiede>>> Aciu Apkabinimas tau uz uztarima Bučkis tu nuostabi Flirtas

beje, tai tada ankstesne foto i Motomanai kluba turetu eit a??? Mirkt perkaitot zmones perkaitot Mirkt arba pavydit Cha cha

naturaliai, tokia esu. aciu uz komplimenta. Šypsena

prasau Apkabinimas

Šypsena

Tai ne pyktis, o nuomonės išreiškimas.

tada ok Mirkt