EVE online
paskutinis skrydis su siuo laivu - misijos eigoje susprogdino… dabar vel tenka skraidys tu sukezeliu pradiniu laivu… ar ant eve yra galimybe atstatyt numusta savo paties laiva?
kazkaip abejoju. man ana diena tai isvis bairis buvo. Karoce pas viena is savo korporacijos misijoj salvaginau ir sprogo kazkokia stotis ir karoce mano laiva susprogdino O siandien tai musu corpai paskelbe kara kazkokie du gangai, zaidziantys nuo 2006 metu, tai kazkaip bisky nejauku
neimanoma atstatyti. eve online laivo praradimas yra kasdienybe ;]
jooo… gerai cia nieko, pasirodo pati korpusa markete galima rasti visai nebrangiai, uz toki pati condor korpusa mokejau nepilnus 40k ISK, aisku, gaila senajam laive buvusios aparaturos, bet nieko, dabar mokinuos naujus skilus, susimesiu rimtesne aparatura beja, ka lemia karjeros (career)? ar jas galima kelias pletot? ir kaip zinot ka kelt, nes as dabar zaidziu uz caldari civire ir pletoju military karjera?
Galima apdraust savo laiva ir jei jis sprogs tai atgausi kazkiek ISK`u, ziurint kokia suma buvai apdraudes. Career tai ten kaip misijos/tutorial atrodo. Jos 10 yra, tu misiju. Ir gali visas vikdyt, ten yre mining, explorer, military atrodo. Tai Gali visas padaryt, gausi smutkiu visokiu.
ka reiskia laivai pazimeti geltonai ir lyg su kaukoliukais? cia tipo priesai? o gal yra norinciu pakurt bites EVE tema? nes vakar pameginau sita kosmosa, tai visai uzkabino
40k galiu tau duoti 10 milijonu pradziai jei reik, nes naujokams paprastai tai padeda isivaziuoti
jo, butu saunu jei pravestum mano nick: piktc
EVE tema [biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/482581.201-=(150978513](http://www.biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/482581.201-=(150978513)
dekui uz parama
ner uz ka, kai vel truks sakyk. Ir siaip - kai jau darysi (jei) level 4 misijas, tai viena misija nuo 15 iki 50 milijonu isk`u duoda (misijos trukme nuo 20 minuciu iki 3 valandu)
jei trialo eigoje neatsibos, tai, manau, reiks menesiukui uzsipirkt
o galima vel trialo lost anto pacio acc? kazkada jau triala losiau
kaip pervesti ISK is vieno acc i kita?
trialams sitas neveikia, siaip jei nori gali kazka nupirkt ir prisijunges su kitu pc stoty perduot
pasiuskit kas biski ISK, nes nera kaip is seno trial perduot… nick: kauptukufeja
kiek menesiukui kainuoja sitas malonumas?