ETS

ETS

Kažkur Austrijoj Cha cha Pasiemiau mersą šitą, dar variklio upgreidą pasidariau, bet nevala vistiek kažkoks Blogai

per banka pirkai? As tai su paskola nezaidziu, viska grynais bandau Cha cha

50k banke emiau Cha cha

Gal netoli Vienos Šypsena Aš tai paskolų jau neimu, nes užtenka ir taip pinigų po kiekvieno reiso pirkt naują mašiną ir samdyt vairuotoją Šypsena Bet po paskutinio pirkinio, kai vienas vairuotojas nesugebėjo rast darbo, nuėjau į minusą Cha cha Bet dar neėmiau paskolos, gal spės kas nors uždirbt greit ir padengt.

O pakelėse galima Moteris pasiimt? Šypsena

wrath as dar ne tokiam lygyje, as tik pradzioje ten po skotija vazineju, kartais i olandija nusaunu. ten uzdarbis tik 5k per reisa, tai uztrunka surinkt sumele, juolab, kad prakeiktos greicio kameros visur prideliotos Cha cha

Geriausia turbut distance skillą užkočiot greičiau tada ir pinigų daugiau uždirbsi. aišku 1k km+ biškiu užpeesa kartais važiuot Cha cha Bet dnb radio + greičio viršijimas nebloga kombinacija Juokiasi kai po to ten po 25k nuo reiso gauni tai galima ir ant baudu ten kažkiek atsimojuot.

ar yra koks negatyvus efektas jei as su ilgom lempom visa laika vaziuoju. ziuriu priespriesais vaziuojancios masinos pablyksi ir tiek. Gal yra koks karmos slaideris ar panasiai, kuris sugrys veliau man? Cha cha

Ne nėra. Tik baudą gausi mieste už tai.

tai reiskias, reik atsargiau su tom sviesom Cha cha pinigais nesiku Cha cha

Kad pinigai šitam žaidime ne bėda. Pradžioj tik sunku.

Oba, net nežinojau, kad už ilgas šviesas baudžia. Bet aš jų ir nenaudoju. Apskritai gal tik kelis kartus viršijau greitį gerokai (kai achivementą vieną norėjau spėt padaryt ir vėlavau su kitu užsakymu). Važiuoju pagal taisykles Cha chaJo, 2k+ užknisa važiuot, bet, galima sustot kur nors, išjungt žaidimą, kitą dieną pratęst. Tik po kokio atnaujinimo gali reisą uždaryt. Taip, kelt geriausią už ilgus reisus skillą ir valuable cargo gal. Visiškai nekeliu green driving. Kuras centus kainuoja ir taip. O jei ne su savo mašina, tai visai nekainuoja. muziqai, suprantu, aš pats dar prieš pusmetį gal buvau tokioj pat padėty ir imdavau paskolas vieną po kitos Mirkt

Mane yra tik nubaude kad išvis be šviesų važiavau Cha cha

O jus gal kuris nors I furistus taikot ir cia patirties semiates? Cha cha

Savi pliusai ir savi minusai tokio darbo, su skrandžio ligom, hemorojum ir dienos/nakties ciklo sutrikimais beabejo. Jeigu dirbant normalią 8-10h darbo dieną vietiniais maršrutais tai gal ir px.

Na cia jei maitiniesi pakeles uzeigose desrainiais, masinoj nera saldytuvo ir gauni sena kledara turbut…turiu pora pazystamu, vienas I Norge laksto, kitas link ispanu, abu gave naujas masinas, tai sake gyventi galima, patogu, viduj yra viskas ko reikia, grafikas miego ir vaziavimo, sake is pradziu vienoj masino buvo, kad central gali varikli isjungti, jei mato kad vairuotojas varo non stop, pries tai aisku pranese jam Cha cha jei tik kas sugenda, iskarto skambina firmai ir pan…musuose net ir 1k euro sugeba uzvirinti furistai, uzsienyje jauciu gerokai daugiau Šypsena seip primetu kad viengungiams toks darbas visai px, tie kas turi seimas…na nuo seimos aisku priklauso Šypsena

UK kiek žinau ir iki 2k£/mėn pasidaro, čia aišku nuo patirties dar priklauso, man rods teises vien išsilaikyt kažkas 4k£ gaunasi, plius be patirties vargu ar kur ilysi į gerą vietą iškart. O lt kompanijose bent kaip furistai papasakoja tai pastoviai atskaičiuot už kažką bando, kiekvieną centą skaičiuoja, pasirašai dar kad atsakingas už krovinį ir auto ten vos ne pilnai ir t.t

Apsidrausčiau ir sudeginčiau kur lenkijoj fūrą su kokiu lenku nugirdytu. Bent tėvai gautų draudimą, o tu lenko gyvenimą. Gerai

Nežinau, aš tai lenku nenorėčiau būt.