Nuo indu labai sunkiai nusikrapsto. Klijai kazkokie bjaurus. Gal patartumete, kaip butu galima lengviausia juos pasalinti?
Stukyne rašė:
Nuo indu labai sunkiai nusikrapsto. Klijai kazkokie bjaurus. Gal patartumete kaip lengviausia juos pasalinti?
Aš tai pamerkiu į karštą vandenį su Fairy kai atmirksta, labai lengvai nusiplauna…
Stukyne rašė:
Nuo indu labai sunkiai nusikrapsto. Klijai kazkokie bjaurus. Gal patartumete, kaip butu galima lengviausia juos pasalinti?
Bet kokiu skedikliu, kad ir vaitspiritu ar spiritu. WD-40 irgi padeda, uzpurskus po kurio laiko pacios nukrenta.
Mane tai diorgina tos "lipūčkės" ant įvairios produkcijos, kur naudojimosi instrukcija, gaminio sudėtis surašyta lietuviškai. Ją plėšiant nusiplėšia ir originali gamintojo etiketė. Daiktas apniokotas atrodo.
Boba rašė:
Audriau, o tu pagalvoji, kaip apmaudu sumoket nemaza sumele ir paskui panaikint visas etiketes - kiti gali neivertint, ka tokio turi…
Labai juokingai atrodo, kai net nuo televizoriaus ekrano nenuplėšia tų lipuškių Pamenu kartą net paklausiau kodėl? Tai atsakė - mums taip gražiau
O grįžtant prie etikečių ant rūbų, manau jei prisiūtos prie vidinės šoninės siūlės, jos visai netrukdo… Ten dar kartais būna ir atsarginė saga prisiūta… Tai aš net jos neiškerpu, kad reikalui esant nereiktų ieškoti, kur padėjau…
a u d r i u s rašė:
Dar man patinka, kai zmones nusiperka kokia videokamera, dazniausiai Sony ir nesiojasi ja visa aplipinta etiketemis ir apipinta popierinemis reklamomis- gali pasiskaityti visus jos parametrus
nu bliamba! Pasirodo, jas nulupti reikejo?
Ledi rašė:
Boba, etiketes nuo lėkščių tai ir aš nukrapštau Ir nuo taurių kojelių bet va ant taurės šono būna tokios mažytės, spalvingos… tai net nežinau… pas daug ką jos matau yra…
Jokiu budu nenukrapstyk! Labai skanu jas ciulpti, kai geri. Su uzkanda, taip sakant
taip_taip, gerai sakai! O kaip manai, geriau pabarstyti druska, ar cukrumi?..
Ledi rašė:
taip_taip, gerai sakai! O kaip manai, geriau pabarstyti druska, ar cukrumi?..
Tai cia ziurint ka uzgeri. Jei silke, tai geriau cukrum, ne druska. Bo silke ir taip suri.