estai kacergoj


estai kacergoj

siandien estija parode kaip reikia slaidinti ir vaziuoti kacergineje, kas megsta slaidus tai reginys buvo pasakiskas pries kiekviena posuki. TM’ai valde Šypsenap.s. atkreipiam demesi i batus Cha cha

blmb kaip dabar gailiuos kad issigandau lietaus ir neatlekiau Liūdnas

Batai matyt kaip ir padangos keliems zaiezdams Šypsena

pirma zajezda visi dar vare su lietaus, antra jau su slickais. batai su slaideriais, tad xujnia. o beje sitas ktm smr parduodamas, siule pirkti tik 10k eur, duoda du motorus, du ratu komplektus, visa standartine pakaba ir kruva daliu Cha cha lipa visi siais metais ant TM tiek latvija tiek estija.

Estai siandien buvo nerealus, visi kiti galejo tik pavydet…Kieciausi lietuviai buvo lenkiami dviem ratais…Vaziuoti ne tik greitai,bet ir taip ispudingai jau yra nebe sportas - cia jau prasideda menas. Plojimai jiems, pasaulinio lygio sportinininkai, retai tokie i lietuva uzsuka.

nice

Tegu ir lipa ant tu bendzo pjuklu velniai nemate Cha cha

Is pradziu su matt galvojom,kad TM jie psirinko del anksciau buvusios reklamos, kad perkant lenktynem skirta motocikla is Latvijos TM atstovu gauni sponsoriavima varzybom(del sumos ir t.t. neaisku). Bet pakalbejus su estu sportininkais pasirodo jie apie tai zino maziau nei mes…Ir TM pasirodo buvo pasirinkti del paprastesniu priezasciu - akujenas mocas Šypsena TM nuo pat savo isikurimo gamino praktiskai tik sportui skirtus motus,krosas,enduro,sm. Priejus prie TM net klausimo nekyla kam jis skirtas,auksciausio lygio technika. TM pasaulio sm chempe net turi savo komanda, kaip kad Ferrari ar MB formuleje 1. Cia turbut turetu kilt klausimas ne kodel TM, bet kodel kiti renkasi ne TM…?

vakar trasoj tai regis 4-5 TM vaziavo per lietuva latvija ir estija

daugiau foto yra?

bus veliau, reik atrinkti is poros stuku Šypsena