Essentials
Smegenu dulkinimas.First of all,netgi JAV toki garderoba palaiko ne kiekvienas ofiso zasinas.Jeigu nevedes tai toki palaikai stabiliai uzdirbdamas $50K per metus.Jei su seima ir vaikais -70.Todel teisingiau butu parasyti GENTLEMAN dress kit. Man’o garderobas kiek kitoks.Sakykim full length coat jam reikes karta per 10 metu ir tai vargu,slipso - 2 per akis. Na o LT realijomis,su 2000 tugriku /men i rankas ir su uzkeltom drabuziu kainomis Investuokite i savo vaikus,kad jie kudasiu isnestu is ten,o sau nusipirkite second hande kelnesuz 5 litus - uzteks. Dzentelmenai
latras kaip visada, 50K matai reik uzdirbt TOOOOKIAM garderobui
Na Lattras neklysta, jam kaip prisiekusiam mėlynų džinsų ir juodų oksfordų gerbėjui, tikrai reikėtų nemažų išteklių susipirkti tokį garderobą.
is 50k dolcu reiktu 25k pragyvenimui ir 25k garderobui jei rimtai tai ieskant geru deal’u ir nesivaikant brand’u, bet vis tiek perkant kokybiskai as laisvai kazka panasaus i 2k dolcu sukisciau. O ne laisvai i dar maziau. Aisku laikrodis cia jau priklausys nuo noru, man pilnai uztenka ir is iki 200$ serijos. Atvirai sakant ir uzdirbant 2000Lt Lietuvoj toki su laiku (ne viska iskart perkant) laisvai tureciau Nereiktu nei 50.000$ dolcu bet aisku kiekvienas pinigus skirtingai moka arba nemoka valdyt, vienam 3000lt alga nedidele, o kitas su tokia (iskaitant busta) gyvena kaip karalius
Ne,as ne nuotaikoje paklodes rasineti.Duos Dievas - pateksite JAV,duos - isgyvensite ne bomzais ir ne gette,tada jums klausimai, ka dera pirkti,ko ne ir kada, atkris savaime… Tada suprasite,kad atrodote kaip makakos apie zooparko lankytojus diskutuojancios.Be pykcio.
Lattrai, as nelabai suprantu tave. tu amerikej belekiek isgyvenes. bet pries kokiu pora menesiu sukurei tema - koki PIRMA svarka pirkti. mano nuomone, lietuviai graziau rengiasi nei kokie anglai/airiai. pigiau - nereiskia blogiau. ir siaip, cia stiliaus klubas, apie pinigus ir ubagus eik kalbeti i koki finansu kluba. p.s. kaip svarkas? per pecius nespaudzia?