espadriles

espadriles

Kas nors nesiojot, galvoju gal po namus vietoj slepeciu butu visai patogu? Cha cha Cha cha

Aš vasarą. Gerai

turi savo espadriliu (arba panasiu is interneto) fotke? Ka mastai mano klausimu del slepeciu pakaitalo? Nes i gatve su vyzom (viduramziu europieciu valstieciu apavas - vyzu Lietuvoje atitikmuo) net nesvarstau isejimo ŠypsenaJei norisi lengvumo vasara tai tokius uzsimetu:tinyurl.com/7rp5dqb

Jei paguldė į ligoninę - pats tas tokie.

teip, irgi variantas Kietas

O kodėl taip iš kart priešiškai? Juk yra simpatiškų, nebūtinai pintu padu, o ir juo gerai paieškojus galima rasti visai neblogų kaip šitie themenswearsite.com/footwear-c29/plimsolls-c52/ted-baker-so ro-espadrilles-p83259?attribute[3]=4526 . Aišku vienareikšmiškai, vaikščiojant tokiais batais negali būti klišų kojų, nes tada atrodo tragiškai.

Vyras tokius turi, tai po namus varinėja. Į gatvę išėjęs gali čiut nesuprastas likt Nekaltas Cha cha

doute,tavo tie jau i batus, o ne i vyzas panasesni Gerai Del to ir klausiau roko kokius jis turi, turbut irgi kiek padoresnius nei sitoj fotkej. O del koju nesupratau - tai prie bet kokiu “zemo profilio” batu yra tas pats, kuo butent espadriles siuo klausimu issiskiria?

Va mano - asos.com/Jack-Jones-Intelligence/Jack-Jones-Intelligence-Dr illo-Espadrilles/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1578217

Čia kaip su ugsais, kai nemoki vaikščiot, tai kulnas baisiai nusimina ir atrodo nekaip. Nors gal čia dar priklauso kaip pats batas “guli” ant kojos. Šypsena

lygiai tokius pat turiu