Erdvės
Negaliu atsigrožėti šiuo žaidimu. Tiesa jau spejau atrasti pora minusų: Vienas didelis, optimizacijos stoka. Ilgiau pazaidus fps išvis vos pakyla aukščiau 20. Jau geriau tegu pirma daro ant konsoliu, o poto ant PC. Nors nebuna problėmų del fps. Kitas, tai aplinkos garsai. Vietomis jie erzina, nes pastoviai kartojasi. Kai pirma karta įžengi į miestelį ir išgirsti kažkokius šauksnius tai maloniai nuteikia, bet po 30 karto, tie šauksniai šiek tiek erzina. Bet čia tik mažytė smulkmena…
Jo, aplinka tai neatsižaviu iki šiol. Užliuobiau tą pirmą bosą. Bjaurus jis
Bet ta priekinė dalis tai nekaip atrodo
kai pirma ant konsoliu poto ant pc tai gta 4 gali gautis
vedaras, kad GTA4 kreivas, tai kaltos ne konsolės, o kūrėjų kreivos rankos. O šitą tikrai norėtūsi išvysti kokiam PS3’iam. Nereiktų sukti galvos dėl PC pajėgumų ir t.t. Jau taip visi giria.
Pas mane nustatymai medium kazkur… Ten daug parametru yra… Ingame viskas graziau atrodo As pirma bosa du kartus nukaliau, pirma kartai kai nukaliau, tai questa su priesnuodziai pramazinau, tai atgal uzsikroviau ir ta questa pasidariau
Ingame visada graziau atrodo O tam skoto linke pirmas witcheris, ar irgi antras?
Nutle ten pirmas
Tai pirmas graziau, be abejo, atrodo… Bet turbut del galimybes isijungt ant max, o ne medium ar kiek cia pas Evio…
Uolos kraštai.
Va va ogrish aš apie tą patį
pilnai pritariu del minusu Garsai ir pasikartojancios situacijos tikrai erzina O del fps, tai buvo normaliai FPS, o db vos 25 ant Hight nustatymu… Bet siaip keiciu nuomone - ima patikti ;]]] Vien ko vertas kauliuku zaidimas
Bet jo plaukai tai baisiai atrodo, kaip pries simta metu zaidimas butu kurtas
Galvojau ismegint , bet daug kur raso jok su performance bedu kazkokiu yra ir daug resursu eda . Beja pastebejau , kad setupas uzima 14 gb
seip bent jau su nvidia man padejo beta nvidia drivers, isleisti geguzes 14 diena, pakele fps ir seip pagerejo perfomansas, kas nervina ir ko pasigendu sitoje dalyje tai combat system, pirmame witcheryje patiko tie combo ir kovos stiliai (quick, slow ir pan) cia tiesiog svaistaisi kardu ir tiek, na gal veliau kai talentu medzius sukelsi duos juos, tai bus geriau, nes po kolkas nedaug nuejes dar bet seip zaidimas itraukiantis…
Allure, taspats buvo ir pirmam witcheri, is pradziu tik kardu svaistais ir tiek. Paziurek, ten koks talentu medis laukia…
Na ka pagaliau ir mano Premium edition atkalevo Cieli 4i dvd, pasaulio zemelapis pridetas, bronzine moneta, d2x popieriniai modeliai kuriuos paciam reik pasidaryt, na ir dar kruva makulaturos Einu instalint…
Witcherio facebook puslapyje vienas zaidejas minejo, kad tai jau antras zaidimas kuri perka ir vistiek tenka zaisti piratine versija Linkiu, kad tau taip nebutu