Enjoy the silence...

Enjoy the silence…

Pries informatikos iskaita geriausias budas nusiraminti yra kazka veikti… Šypsena

…stilių atidirbinėji… Mirkt…man anas patinka…

gal VDU informe? Cha cha nebloga foto, gal tik veidukas siek tiek pablishkes Nekaltas

Nea, merkeli Šypsena As 12- toke… LiūdnasGerb., Vabalaiti MirktKas tas “anas”? Silius ar kuris nors kitas darbas?

…gi bitė kirčiuot neleidžia…šiuo atveju kirtis ant pirmosios a… Mirkt

Gerb., Wabalaiti Mirkt Zaviuosi Jusu tarme ir lakoniskumu, bet vis tiek nieko nesuprantu ( o is lietuviu lyg ir 9 turiu…) Šypsena

…ašei aukštaitis…iš pa Utenas… Mirkt…jei jau tokios problemos su tarmėm devintukininkei… Nekaltas…tai ką iš mano sapalionių supranta mažesnį įvertinimą turintys… Apakęs…gerai jau…pasistengsiu “kalbėt” taisyklinga literatūrine… Liežuvis

ŠypsenaSuprantu jusu tarme, mano saknys taip pat Utenos raj. (Uzpaliuose) Šypsena.Tik labai jau seniai buvau ti, o aplinka dara sava Mirkt…Mano pazymi kelia literatura ir interpretacijos, o ne gramatika Liežuvis

neblogai, bet tokiam komponavimui gal daugiau dramatizmo reiktu?

Galbut ŠypsenaBet tik tokia nuotaika tuo metu buvo veide. Susikaupimas… Mirkt

kad ten nėra dėl ko nusiraminti… pakankini pelę truputį ir lauki rezultatų (beje, antras “procesas” daug labiau nervuoja). Mirkt

Įdomiai LaimingasTen žemiau radiatorius - man kažkodėl toptelėjo Cha cha

Radiatorius? ŠypsenaVa tokios interpr. nesitikejau ŠypsenaCia as ir mano megztinis Šypsena

gal jau užsimaniau tokios plaukų spalvos Nekaltas

Šypsena

fainulka ši Geraiplaukų forma gerai įsikomponavo.

Aciu MirktSmagu girdeti, kad kazkam patinka Šypsena