Elite dangerous
opa, kaip tu cia greitai susiradai neutronine? kiek pamenu artimiausia prie burbulo yra 300 sviesmeciu atstumu
Nežinau, tiesiog skrendu kur leidžia su sidewinderiu ir tiek Čia gal kokia 15-20 šviesmečių nuo startinės lokacijos. Dabar pirmą kartą ant planetos bazėje nusileidau čia netoli kažkur. Pažėsiu kitą ir parašysiu kur randasi šitas, jei įdomu. Ten “magice” vadinasi ar kažkaip pan. arba šalia šitos sistemos kažkur ~5 šviesmečių atstumu. Jau nebedaug liko ant to cobra laivo sutaupyt, galėsiu gal toliau pakeliaut
galima su belekokiu laivu paskristi toliau, jei pakonfiguruoji biski atydziau viska kas yra laive mano type 6 tai nei ginklu neturi, viskas minimaliai sudeta maziausiai besveriancios dalys pats greiciausias FSD idetas koks betelpa. bet jei pradzioje viska nori daryti su vienu laivu, tai nelabai iseis. reikia jau atskiru laivu dedikuotu tam tikriems uzsiemimams.
beje, nuskanuok sita, gausi 10-16k creditu berods kai priduosi duomenis. tereikia pazymet ta zvaigzde ir skanuojasi automatiskai. planetas skanuot gali arciau priskrides. kiekvieno objekto skanavimo atstumas priklauso nuo jo mases, kuo sunkesnis objektas, tuo is toliau gali skanuoti juos. sistemos pavadinima mestelk jei gali, nes as kiek pamenu artimiausia radau minimum 300 sviesmeciu nuo burbulo. bet matyt tau pasiseke
Neskanavau, nes bėgau aš nuo jos, pradėjo pypsėt viskas Tai nuskanuot tik pažymėt užtenka? Nu tipo tas lock target? Nes aš sknauoju su skaneriu, reik laikyt nuspaudus ir ten kažką skanuoja.
Pažiūrėjau, ross 640 randasi.
kai nuspaudes laikai tai discovery scanner yra, kuris atranda visus kunus sistemoje(priklausomai nuo radiuso to scannerio. Kadangi jauciu, kad tamstos scanneris yra basic, tai labai maza apimtis yra skanavimo. Su mano advanced scanner tai nera limito, nuskanuoja visa sistema. si intermediate scanner berods yra 1k ar 500 sviesmeciu limitas. basic tai ten vapse salia objekto reik but, kad ji atrastum. Bet saulems/zvaigzdems jo kaip ir nereikia, nes iskrenti is FSD salia ju. Tas kitas skanavimas yra kur pazymi objekta ir ziuri i ji 5-10 sekundziu, pakol atsiranda jo pavadinimas bei visi duomenys. kai skanuoja kaireje toks pusiau ratukas sukasi. kai isoki i neutronine sistema iskart dek ant stabdziu, nes zvaigzde atrodo toli, bet ji belekaip maza yra ir jos mase stipriai itakoja tavo laiva, nes FSD variklis spaudzia materija, kad galetu taip greit skraidyti, o kai salia yra tankus kunas, spausti materija yra labai pavojinga(cia mano ismastymas), del to nepatartina yra sokti i kita sistema startuojant FSD kai esi labai arti zvaigzdes. nuskanuot neutronine zvaigzde yra labai lengva, nes ji tanki ir sunk yra, tad is didelio atstumo galima skanuoti. saules dazniausiai leidzia skanuoti nuo 3k sviesos sekundziu. neutronines nebandziau tiksliai, bet atstumas dar didesnis yra. Tai jei kaista tavo laivas salia jos, nusisuk ir nuskrisk toliau, tada apsisuk ir skanuok. Beje prisi’bind’ink 0% acceleracija prie kokio klaviso, tada tokiais mirtinais atvejais galesi iskart akseleracija numest. Nes jei stabdai normaliais budais, siektiek laiko praeina pakol sustoji. Kai paspaudi 0% acceleracijos klavisa, daug daug greiciau sustoji. Sis klavisas veliau pravers daug labiau kai priprasi prie zaidimo
0 akceleracija butinai prisibindink ir kai soksi i kita sistema - kai prasides 5 sekundziu atgalinis skaiciavimas, spustelk ta mygtuka, nors jokio poveikio is pradziu nepastebesi, isokes i kita sistema automatiskai pradesi stabdyt iki maziausio greicio SC - t.y. 30 km/s, ir nei neutronines, nei white dwarfai, nei juodosios skyles nebus baisios.
as prie paprastu sauliu stabdau su stabdziais kai isoku i sistema, nes as fuel scoop turiu tai pasigauti reik gazolino siektiek. Zinoma dabar as jau naudoju 0% acceleracija isokes, ir ja ijungiu tada kai mano fuel scoop isijungia, tada as skanuoju saule ir benzino renkuosi tuo pat metu. prie neutronines tik isokes kalu 0%, taip pat ir su raudonais dwarfais, kurie labai mazi yra ir atrodo dar toli yra, bet ziek ir ikals lauk is warp’o juodosios skyles dar neuztikau, nors yra mano keliarastyje keli bookmarkai
Tai aš numušu throttle iki galo(ant tos pozicijos, kad atbulam skrist), ar tas 0% efektyviau? Šiaip niekada nestabdau peršokęs, tiesiog nukreipiu laivą kita kryptim Čia tai vos spėjau, bet po to dar du kartu čia teko šokt, tai nebuvo problemų.
Užšokau ant dar vienos neutroninės ten šalia visai anos Va steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=913294322Nu va nusipirkau tą cobramkIII, dabar tiek atsivėrė vietų kur galiu nukeliaut, kad akys raibsta Susirada žemę, bet dar per toli. O kaip žinot kur jau buvai? Nepastebėjau, kad kaip nors pažymėta būtų.
Kushliau, sukurk temą Elite Dangerous. Ir permesk šitą info. Gi tu gali. Bus lengviau rasti, kai kam reikės. O dabar nugrims į juodąją skylę tie komentarai ir tiek. Edit: aišku, ir pats muziqaz gali
Nu reiks gal pakurt
[banga.tv3.lt/lt/2forum.showPosts/895996.201-=(2995454242](http://banga.tv3.lt/lt/2forum.showPosts/895996.201-=(2995454242)