Elite: Dangerous
Nu nesusilaikiau sunervojo visi youtubai metydami visokius video kaip ten nuskrido, ta pamate ir tt. Jei buciau zinojes, kad sitame viskas taip realistiskai padaryta, nebuciau nervojasis su No Mans Sky
A geras? Čia toks exploration labiau?
Gali exploration (turi visa Pauksciu tako galaktika, jei neklystu, virs 400 MILIJARDU zvaigzdziu), gali bounty hunting varyt, tradint/smugglint, pirataut, kast resursus is asteroidu, nusileist ant planetu ir vazinet su masiniuku (Horizons DLC), tik learning curve ziaurus yra, vien kol knopkes normaliai susimapini. NMS net neminek
Nu reiks pasiimt, kai bus akcija kokia 15€.
Tiesa, cia toks kaip ir MMO (yra ir Solo rezimas). Ta prasme pereit nepavyks.
JO cia MMO, bet kaip mineta yra ir Solo. Galima ka nori ten daryti. NMS kaip 3 metu vaikui sukurtas zaidimas palyginus kas yra siame Pilnas pauksciu takas, galima isskristi is jo(cia pradzioje neimanoma), kiekvienas suolis tarp sistemu nuleidzia tave tiesiai prie saules. Yra sioks toks lore, bet pradzioje ten belekiek info. Ir jo, klava visa uzmapimnti gali su funkcijom ir sukasi labai gerai, ir atrodo episkai As pasiemiau commander deluxe su horizons dlc, bet ir vanilla zaidimas pilnai pakankamas. nu vienu zodziu, gaila kad as i ji anksciau neatkreipiau demesio, vis matydavau keleta zmoniu verkianciu del AMD xfire supporto kazkokiam elite dangerous, bet niekada nepaziedavau kas tai. jis jau 3 metus berods isleistas. Star Citizen bus kazkas panasaus berods.
NMS tai nei aš užsihypinęs buvau nei ką. Nuo pat pirmo treilerio jis meh atrodė. Start citizen, tai gal po 10 metų ir išleis. O ką realiai DLC duoda? Kokį content, užduotis, planetas ar tiesiog visokius ginklus, skinus ir pan. šlamštą? Ar duoda persvarą prieš kitus žaidėjus neturinčius DLC?
tas dlc tik prideda berods planetu exploravima. bbd as ten dar nesigaudau niekuom man reikia 10 minuciu pakol isskrendu is angaro ar i angara arba tarp planetu pakol isibegeju ir sujungineju viska, ten belekiek uzeina laiko. Ten kaip story nelabai yra, nes bent jau manes niekas niekur nesiunte pradzioje(na nusiunte atsiimt 10k creditu), tipo skrisk kur nori imk misijas kokias nori ir kurias gali. Bet as pasiemiau viena misija, tai nenuskridau iki jos, nes neuztenka kuro persokti iki galutines sistemos. Tai meciau as ja dabar darau exploration, skanuoju sistemas ir pardavineju ta info kitose sistemose. Pakolkas dar nedristu veltis i jokius konfliktus beje, igarsinimas yra epinis
Kažkada ant senojo Elite buvau sėdęs . Rusų kalba kiek matau yra, tai isimečiau į wishlistą. Gal atpigs kada.