eksportas i Izraeli.

eksportas i Izraeli.

kur pavyko rast? ar cia foto is intiko kokio?

O kodėl pinta lietuviškai užrašyta…

pinta ir Izraelyje pinta

I tevyne Labas Juokiasi

košerinis?

>beerfun Alus irgi visur alus, bet kažkodėl parašyta BEER…

ant etiketes parasyta kad koserinis

beerman_lt> gal zydu kalboje pinta ir yra pinta, o alus tai zydiskai tikrai ne alus. Ta prasme pinta yra kaip ir tarptautinis zodis, gal del to nevrcia, nes aisku, o gal del to, kad aisku + kazkoks egzotiskumas prisideda. Mano spejimai cia tik, reiktu klaust aludariu.

Man tai čia labiau į neraštingumą panašu negu į egzotiškumą… Mano nuomone, jei jau rašoma angliškai, tai viskas turėtų būti angliškai. Bet čia gal į pliusą etiketininkams bus, kai pataisys bus nauja etiketė… Cha cha

man idomu kodel taip uzkliuvo tas zodis pinta,matosi kad beerman.lt nesi etikeciu kolekcionierius.man teko matyti alu Gedimino alus .gamina Lietuvoje,parduodamas tik Amerikoje.ten parasyta Gedimino alus,kodel ne beer.taip pat ir daug panasiu yra etikeciu.pvzalus Ziguliovskoje,gamina Lietuvoje.visi uzrasai rusu kalba parduodamas tik Amerikoje.o siuo atveju pinta ne kaip talpa o kaip prekinis zenklas.juk alus yra ne Bravoro,o alaus pavadinimas Bravoro pinta,o cia,kitoje puseje taip ir parasyta BEER PRESIDENT PINTA.cia pavadinimas,o pavadinimai nesivercia.